Oglas
· · Komentari: 0

Ona je MAĆEHA Aleksandre Prijović: Na ludi kamen je stala pre više od četiri godine (FOTO)

Pogledajte u kakvom su odnosu pevačica i njena mećeha

1687351776_Aleksandra-Prijovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Aleksandra Prijović otkako se pojavila na sceni nikada nije krila da se brak njenih roditelja raspao još kada je ona bila devojčica.

Nedeljko Prijović i Borka Mihajlović ostali su u kontaktu zbog ćerke, ali je svako od njih odabrao da živi svoj život.

I dok je majka Aleksandre Prijović  u srećnoj vezi sa Fahrudinom Buljubašićem, njen otac Nedeljko, sreću je pronašao pored Lele, piše HELLO!.

I uprkos stavu da se samo majka voli, maćeha Aleksandre Prijović uspela je da pridobije mezimicu svog supruga. 

Tako Aleksandra sa svojom maćehom danas ima sjajan odnos.

 

Maćeha Aleksandre Prijović sa Nedeljkom je u braku nešto više od četiri godine.

Na njihovom venčanju gosti su bili i Filip i Aleksandra, koja je presrećna što je njen otac pronašao partnerku za do kraja života.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas