Oglas
· · Komentari: 0

"ONA NIJE GLUMICA" Oglasila se LJiljana Blagojević nakon vesti da je Ristovski u vezi s 39 godina mlađom, evo šta kaže za Anicu

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa 39 godina mlađom glumicom i koleginicom Anicom Lazić.

1697025187_3645466_lazar-anita_ls.jpg
Foto: Instagram/sasa.golubovic.neofficial
Oglas

Iako je Anica po struci psiholog, ona je sarađivala zajedno sa Lazarom Ristovskim na seriji "Drim tim".

Očigledno je da nova devojka Lazara Ristovskog ima afiniteta prema glumi, a na Tviteru je, na pisanja da je nova glumčeva izabranica po struci glumica, reagovala i LJiljana Blagojević.

Ona je, naime, ispod zajedničke fotografije ostavila komentar: "Nije glumica. Gluma joj je hobi".

Anica je, inače, isto godište kao Lazarov mlađi sin Jovan, a nije poznato da li je ona upoznala njegove naslednike i u kakvom su odnosu.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao nam je juče Lazar.

Podsetimo, pored Jovana, Lazar Ristovski i njegova nekadašnja supruga Danica imaju i starijeg naslednika Petra - poznatog reditelja, koji je oženjen suprugom Teodorom.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas