Oglas
· · Komentari: 0

OTKRIVENO kako su reagovali Veljkovi roditelji kada je oženio 35 godina stariju VERICU RAKOČEVIĆ

Kako su regovali roditelji muzičara na brak sa 3 i po decenije starijom Vericom?

1658147527_2208029_verica-rakocevic-muz_ff.jpg
foto: Ata images
Oglas

Poznata modna kreatorka Verica Rakočević udala se 2013. godine za 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića. Od kada je postala javna, njihova ljubav intrigira javnost.

Podsetimo, Verica i Veljko upoznali su se na Fejsbuku kada joj je Veljko poslao poruku i predložio saradnju. Iako je Verica više puta isticala kako to nije bila ljubav na prvi pogled, ne možemo osporiti koliko je njihova ljubav jaka. Zbog razlike u godinama bili su na meti brojnih kritika a Verica je skoro otkrila kako su Veljkovi roditelji regovali kada su njih dvoje stali na ludi kamen.

-Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. NJegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene - otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu "ne" ili "nećeš". Znali su da ne mogu da mu zabrane - pričala je Verica.

Pročitajte još: Razveo se Bajaga? Par se upoznao u autobusu pre tri decenije

- NJegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao “ne mogu sad tu su mi deca” , misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece - objasnila je Verica Rakočević u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Foto:ATA images

Kreatorka je i sama svesna razlike u godinama, te priznaje da kao i u svakom odnosu neke nesuglasice postoje, ali da na kraju dana ona u njemu vidi nekoga ko je neće povrediti a on u njoj večnog prijatelja.

-Oboje smo svesni razlike u godinama, ta razlika zna i da zasmeta, ali niko nikoga ne sputava. Veljko zna da će u meni uvek imati najboljeg prijatelja, a ja znam da me nikada neće povrediti. Ima milion stvari koje meni smetaju kod njega, ali suština je da u svim tim sukobima, ja ne mogu da zamislim sebe pored nekog drugog. Insistiram na verbalnom iskazivanju ljubavi, ali Veljko nije takav. NJegova suština je drugačija, drugačije se manifestuje. Prosto, kažem mu da ne mogu da ga “dešifrujem” , toliko je emotivan, ali se ponaša kao divljak iz šume kada se posvađamo - dodala je kreatorka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas