Oglas
· · Komentari: 0

Ova BRENINA PESMA BILA JE ZABRANJENA: Pevačica izričita - "Uvek sam se zgražavala tog lažnog morala"

Malo ko zna da je čuvena numera jedno vreme bila zabranjena

1666519478_Brenaprojekt1812191167.jpg
Foto: Igor Marinković
Oglas

Malo ko može da se pohvali karijerom kakvu ima Lepa Brena. Skoro sve njene pesme postale su vanvremenski hitovi, a nosi titulu najpopularnije pevačice stare Jugoslavije.

Uz njeno ime često se može čuti epitet "poslednja Jugoslovenka", a muzička zvezda i danas radi punom parom i puni klubove do poslednjeg mesta.

Pročitajte još: Mirka Vasiljević u MINIĆU: Glumica izgleda NESTVARNO samo godinu dana nakon ČETVRTOG porođaja (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Međutim, malo ko zna da je njena numera "Mače moje" bila zabranjena davne 1985. godine i to zbog aluzija u tekstu.

"Je l' se sećate ove pesme? Bila je zabranjena 1985. godine! Da vilice ne bi popustili sa lažnim moralom da im otpevamo u slast! Uvek sam se zgražavala tog lažnog, falš morala", poručila je Brena na jednom svom koncertu.

"Mače moje, ti si mrak, tvoj je snažan, tvoj je jak, tvoj je dodir spas u noćima! Mače moje, ti si Bog, ne znam sta bih ja bez tvog, bez tvog osmeha u očima! Mače moje, moj si par, volim, volim onu stvar što tvom licu daje slatku čar", glase stihovi ove čuvene numere.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas