Oglas
· · Komentari: 0
TAJNA

Ovo je dugo čuvana tajna LEPE BRENE!

Lepa Brena jedna je od najpopularnijih, ali i najbogatijih pevačica kod nas

1625054893_lepa_brena_project_bitef_08042021_0036.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Iako sada ima para da poželi stilistu kog želi, Lepa Brena na početku svoje muzičke karijere imala je mnogo poteškoća. Nije mogla sebi da priušti sve što poželi, a pojedine stvari sama je šila.

Pročitajte još: Hanka Paldum doživela saobraćajnu nesreću na mestu gde je poginuo Toše Proeski: Pevačica se oglasila i otkrila detalje

Kako je često isticala, veoma je ponosna na svoje početke, ali nikako joj nije bilo lako. Nije imala dovoljno novca da kupuje garderobu, već je zajedno sa svojom majkom te davne 1983. godine, šila i krojila stvari, kako bi bila adektvatno obučena za scenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Bila sam sama svoj stilista i svoj frizer i to mi je bilo jako slatko! U Minhenu je postojala prodavnica sa materijalima koji su pogodni za scenu i sećam se da je sve bilo preskupo - rekla je Brena u jednom od svojih gostovanja i dodala, da je zbog takve situacije, često šila mini suknje, jer je za njih trebalo najmanje materijala.

Foto: Youtube printscreen/Lepa Brena

Mini suknje su bile rešenje za sve, jer nije imala novca

- Rešenje za to bile su mini suknje, jer je u njih išlo malo materijala- otkrila je mnogo godina kasnije Lepa Brena u jednom od svojih intervjua.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas