Oglas
· · Komentari: 0

PETAR GRAŠO OTKRIO POL DETETA: Pevač i njegova 14 godina mlađa izabranica će uskoro postati roditelji po drugi put

Pevač Petar Grašo (48) čeka drugo dete sa 14 godina mlađoj izabranicom Hanom Huljić, a sada je otkrio i pol

1718347067_Foto-Ataimages.rs-A.A.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Petar Grašo i njegova supruga Hana će ovog leta postati roditelji po drugi put. Grašo je otkrio i da će posle devojčice Albe oni dobiti sina. 

Pevač je istakao i da je njegova supruga tokom trudnoće promenljivog raspoloženja.

- Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba da bude, to je ok - rekao je za In Magazin.

Takođe se dotakao i ćerke Albe za koju kaže da je predivna i da uživa u svakom trenutku sa njom.

- Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste, biće mi žao. Predivna je, vesela je, unela je nešto posebno u naš život - rekao je pevač.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas