Oglas
· · Komentari: 0

"Počelo je da mi utiče i na glas i na raspoloženje": Barbara Bobak uvodi velike promene u poslu

Barbara Bobak je poznata po tome da na svakom nastupu daje svoj maksimum, a kako bi tako i nastavila rešila je da smanji obim posla zbog umora

1706705026_70b9dd84e54f2b78d79f6822c1537207ec8f9f46.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Barbara Bobak za kratko vreme postala jedna od najtraženijih pevačica, čiji se nastupi rasprodaju neverovatnom brzinom.

Iako nastupa po nekoliko puta nedeljno, pomama za njom ne jenjava, a ona proznaje da koliko god da voli svoj posao,primetila je da je umor postao intenzivniji.

– Ja se lavovski borim protiv umora, odmorim kada sam na godišnjem odmoru– kaže Bobakova koja je donela važnu odluku u ovoj godini.

– Dogovorila sam se sa timom da malo smanjim obim nastupa jer je previše, počelo je da mi utiče i na glas i na raspoloženje. Niko nije željan para, želim da ljudima dam svoj maksimum i bolje je da smanjim obim nastupa kako bih uvek bila na dvesta posto – objašnjava Barbara.

Koliko je bliska sa članovima svog benda svedoći i činjenica da je nekoliko njih živelo u kući kod njenih roditelja.

– Bili su kod mene u kući dve godine, sada su se raselili. Bili su tu i za moje, pomagali su, to je bilo vrlo zanimljivo. Bila sam im podrška u startu i potrajalo je, alli neka je- ispričala je pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas