Oglas
· · Komentari: 0

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA DEVOJKA SAŠE KOVAČEVIĆA:Oduševićete se (FOTO)

Za njen izgled zaslužna je dobra genetika

1711190888_sasa_kovacevic_19032023_0003.JPG
photo:ATA
Oglas

Popularni pevač, Saša Kovačević, važi za jednog od najpoželjnih muškaraca na javnoj sceni, a na žalost mnogih pripadnica lepšeg pola, njegovo srce je već duže vreme zauzeto.

Sašu je osvojila lepa Zorana, koja u svakom smislu može da parira Kovačeviću, a kako pevač otkriva, za njen izgled, zadužena je dobra genetika.

– I ja bih mislio da je disciplinovana da je ne znam i blago njoj takva je genetika– iskren je bio Kovačević koji nije krio sreću što je pronašao devojku poput Zorane, pa dodao:

 

– Ona jako intenzivno radi na tome kada nešto treba da snimamo. Ja koliko sam devojaka do sada imao, nikada nisam imao neku takvu stranu koja zaista ne opterećuje ni u jednom smislu što se mog posla tiče. U ovom poslu si stalno okružen lepšem polu i normalno je da to može smetati, ali našao sam nekoga ko to potpuno razume– objasnio je Saša jednom prilkom za Grand.

Pevač je jednom prilikom progovorio o svom rigoroznom načinu ishrane, koji je zaslužan za njegov savršeni fizički izgled.

foto:printscren/instagram

Alo 

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas