· · Komentari: 0

"Porodica me je održala u životu": Alek Boldvin o tome kako je prevazišao tragediju na snimanju

Godina za Aleka Boldvina nije bila laka, ali je povrh toga uspeo da pronađe razlog za sreću

1664260374_9777c39fee6d3642e54ac3708faba10f55cf4d26.jpg
Foto: Profimedia

Glumac Alek Boldvin zahvalio se svojoj porodici što ga je održala u životu u poslednjih godinu dana nakon slučajnog pucanja na snimanju filma „Rust“ u oktobru 2021.

Alek je još jednom postao otac kada je dobio sedmo dete sa Hilarijom Boldvin prošle nedelje, a ovo ga ne navelo da sa pratiocima podeli emotivan tekst u kome opisuje osećanja koja su ga pratila u proteklih godinu dana.

- Srce mi je bilo slomljeno hiljadu puta prošle godine i stvari u mom životu možda nikada neće biti iste. Puno promena dolazi, ali moja porodica me je održala u životu. Oni su moj razlog za život - napisao je glumac.

Pročitajte još: Dru Barimor progovorila o teškom detinjstvu: Postala je poznata sa samo sedam godina, ali je život nije mazio

Alek bi uskoro mogao da se suoči sa krivičnom prijavom zbog slučajnog ubistva na snimanju kada je pucao iz pištolja koji nije trebalo da sadrži prvu municiju, a tom prilikom preminula je Halina Hačins, koja je bila fotograf. Porodica preminule žene podnela je tužbu protiv Aleka dva meseca kasnije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.