Oglas
· · Komentari: 0

Princ Luis ponovo ukrao šou na proslavi rođendana kralja Čarlsa: Kejt ga gleda sa osmehom, dok se Šarlot nervira (VIDEO)

Poznato je da je princ Luis u centru pažnje tokom svakog javnog pojavljivanja sa svojom porodicom, posebno tokom proslave rođendana kralja Čarsla, pa ni ove godine nije bilo drugačije.

1718521499_profimedia-0881869752.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dok je sa porodicom stajao na balkonu Bakingemske palate Luis je plesao u ritmu muzike. Sestra Šarlot mu je nešto pričala, ali mladi princ nije obraćao pažnju na nju. Kejt nije mogla da se ne nasmeje dok je gledala svog sina kako se kreće uz zvuke gajdi. Jedina osoba koja je naizgled bila nezainteresovana za Luisov ples bio je njegov stariji brat, princ Džordž (10), koji je stajao pored majke i mirno gledao svečanost u čast njegovog dede.

Ovo je bilo prvo zvanično pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti nakon šest meseci. Princeza od Velsa dočekana je aplauzom i ovacijama dok je odlazila iz Bakingemske palate vozeći se kočijom sa svoje troje male dece.

Podsetimo, Kejt je dan pre same svečanosti potvrdila da će prisustvovati zvaničnoj rođendanskoj paradi kralja Čarlsa što je bilo i njeno prvo oglašavanje od kada je 22. marta u svom obraćanju rekla da boluje od raka.

- Dobro napredujem, ali kao što će svako ko prolazi kroz hemoterapiju znati, ima dobrih i loših dana. Onih loših dana osećate se slabo, umorno i morate da se prepustite svom telu da se odmara. Ali u dobrim danima, kada se osećate jače, želite da se osećate dobro - rekla je Kejt i dodala koliko će još trajati njeno lečenje:

- Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci. U danima kada se osećam dovoljno dobro, radost je baviti se školskim životom, provoditi lično vreme na stvari koje mi daju energiju i pozitivnost, kao radom od kuće. Radujem se što ću ovog vikenda prisustvovati kraljevoj rođendanskoj paradi sa svojom porodicom i nadam se da ću biti tu i na nekoliko javnih angažmana tokom leta. Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Uzimam svaki dan kako dođe, slušam svoje telo i dozvoljavam sebi da odvojim toliko potrebno vreme da se izlečim. Hvala vam puno na vašem kontinuiranom razumevanju i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas