· · Komentari: 0
KRALJEVSKA KUĆA

Stigla i njegova reakcija! Princ Vilijam javno ODGOVORIO bratu Hariju i njegovoj supruzi Megan na OPTUŽBE

Princ Vilijam i Kejt su se danas prvi put pojavili u javnosti posle famoznog intervjua koji je Megan Markl dala Opri Vinfri.

1615466153_SKzzz.PNG
Foto: Instagram/ screenshot Sky News

Princ Vilijam je odlučio da progovori. Danas se sa suprugom Kejt prvi put pojavio u javnosti. Par je danas posetio školu u Londonu.

Pročitajte još: Megan Markl javno uvredila britansku kraljicu (VIDEO)

Ispred bolnice reporteri su čekali princa i princezu, a Vilijam je zastao ispred kamera.

Savršeno elegantna
Kejt je nosila ružičasti kaput, crne pantalone i roze bluzu, a kosa joj je bila vezana u rep. Nosila je masku, razgoavrala je sa decom i novinari su prokomentarisali da je bila veoma elegantna.

- Mi, zaista, nismo rasistička porodica - rekao je kratko princ Vilijam.

Nisam se čuo sa Harijem

Kada su reporteri povikali u glas: Da li ste razgovarali sa bratom Harijem? On je rekao:

- Ne, ali hoću - odgovorio je princ Vilijam.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Jedna je od najvećih folk zvezda, a danas je svim damama poslala snažnu poruku (FOTO)

Bekingemska palata je posle "bombastičnog intervjua", koji je Megan Markl sa suprugom princom Harijem dala Opri Vindri, u utorak objavila saopštenje. Naime, Megan je optužila kraljevsku palatu da je rasistički nastrojena i da su se raspitivali koliko će "crn" biti njihov sin Arči kada se rodi? U saopštenju je Bakingemska palata napisala da su optužbe koje je par izneo "veoma zabrinjavajuće" i da će ih razmatrati između četiri zida palate.

Pročitajte još: "Nisam želela da živim": Potresna ispovest Megan Markl u intervjuu kod Opre

Princ Vilijam i princeza Kejt nisu krili da ih je intervju koji je dao princ Hari veoma potresao, kao i čitavu Bekingemsku palatu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.