· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Megan Markl javno uvredila britansku kraljicu (VIDEO)

Ekskluzivni intervju Opri Vinfri biće prava bomba!

Pirs Morgan, čuveni britanski voditelj kultne emisije "Dobro jutro Britanijo", nazvao je Megan Markl "apslutnom sramotom" zato što je u intrvjuu sa Oprom Vinfri  engleski kraljicu Elizabetu nazvala "lažljivicom".

Pročitajte još: Zašto kraljica Elizabeta nosi JARKE BOJE? Definitivno ništa ne prepušta slučaju

Megan i Hari su nedavno otkrili da čekaju drugog sina, što je dodatno doprinelu velikom interesovanju za ekskluzivni intervju Opri Vinfri.

Glumica ili žrtva? Foto: Youtube/ screenshot  CBS

Naime, intervju Megan Mark i princa Herija koji su dali Opri Vinfri još nije ni objaven u celosti, a već je izazvao buru negodovanja širom sveta. Kanal SiBiEs povremeno pusti po neki tizer, odnosno delić intervjua kako bi zainteresovali gledaoce.

Firma o nama iznosi "osvedočene neistine". Firma je kraljevska kuća.

U jednom takvom tizeru je vojvotkinja od Saseksa, pričajući o odlasku iz Londona i odnosu sa kraljevskom porodicom, iskoristila izraz "perpetuating falsehoods" koji bi mogao da se prevede kao: "osvedočene neistine".

Pročitajte još: Svi su iznenađeni njegovom reakcijom: Princ Hari sa oduševljenjem komentarisao film o Ledi Dajani

Kako mogu da očekuju da ćemo ćutati?

Opra Vinfri je pitala sagovornicu Megan Markl (39) "da palata čeka da čuje njenu istinu", a ona je na to odgovorila:

- Ne znam kako mogu da očekuju da ćemo nakon toliko vremena i dalje samo ćutati ako postoji aktivna uloga koju "Firma" igra u produžavanju laži o nama - rekla je Megan.

Pročitajte još: Kejt Midlton je prava kraljica stila: Ponela isti sako dva puta i pokazala da je velika ljubiteljka modnog recikliranja (FOTO)

Šokiran ovim što je video i čuo, čuveni novinar je danas na Tweeteru napisao šta misli o njenom "vinskom intervjuu".

Pročitajte još: Zadala modni zadatak: Kraljica Leticija još jednom dokazala zašto je i kraljica stila (FOTO)

- Da budemo načisto: novi klim Oprinog vinskog razgovora sa "Saseksima" pokazuje da je Megan Markl direktno nazvala kraljivu i princa Filipa lažovima - napisao je Pirs Morgan.

On je dalje objasnio da su kraljica i princ Filip glava "Firme".

Optužila je kraljicu, dok je princ u bolnici!

- Ona to radi u trenutku kada se princ Filip u bolnici bori za život . To je apsolutna bruka i sramota - napisao je Pirs.

Slavni britanski novinar je najveći kritičar Megan Markl, a njen i nastup princa Harija kod Opre Vinfri nazvao je "beskrajnom turnejom žrtava".

- Gospođa Markl misli da glumi u filmu. Ovaj intervju će dobiti Oskara za najveću zabludu - napisao je novinar.

Pročitajte još: Megan optužili za zlostavljanje osoblja, ona tvrdi: Žele da skrenu pažnju sa intervjua

Pirs je već optužio Megan da je maltretirala osoblje dok je boravila u palati Kensington, ali je ona to demantovala.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.