Oglas
· · Komentari: 0
OSTALA JE ISTA

PROMENILA JE POL I ZAVELA NAJVEĆEG KRIMINALCA: Fatalna Lela izgleda potpuno isto kao pre 12 godina! (FOTO)

Svi se sećamo njene uloge u filmu "Čitulja za Eskobara".

1637568579_pjimage--44-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/antonijastudio
Oglas

Glumica Tamara Garbajs igrala je ulogu Lele, transrodne osobe koju je maltretirao kriminalac, što je svim gledaocima ostalo u sećanju.

Pročitajte još:  POGODI KO JE: Danas ima 64. godine i izgleda FANTASTIČNO, bujne obline i široki osmeh su njen zaštitni znak (FOTO)

Nestala sa scene

Hrvatska glumica proslavila se ulogom Lane u seriji “LJubav u zaleđu”, a potom je imala manju, gostujuću ulogu u srpskoj seriji “Mješoviti brak”.

Ipak, najzapaženija je ostala po ulozi u filmu “Čitulja za Eskobara” u kom je tumačila Lelu, ženu koja je nekada bila muškarac, a koja je zaludela opakog Gandija, kog je igrao Vojin Ćetković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Foodness.hr (@foodness.hr)

Nakon ovoga glumila je u nekoliko hrvatskih ostvarenja, ali nije bila mnogo prisutna u javnosti.

Šest godina je bila u braku sa nekadašnjim vaterpolistom Hrvojem Šintićem sa kojim je dobila i sina Tomu. Sada je u braku sa lekarom Dankom Velimirom Vrdoljakom sa kojim je pre dve godine dobila ćerku Nušu, piše Objektiv.rs.

Ono što mnogi komentarišu jeste to da Tamara i danas izgleda gotovo isto kao 2009. godine kada je snimala “Čitulju za Eskobara”, te da kao da nije ostarila ni dan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas