Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Publiku je osvojio ulogom DRITONA BERIŠE u seriji BESA i Jusufa u Nečistoj krvi: ON je nova velika zvezda u usponu (FOTO)

Mladi i talentovani glumac sa Kosova osvojio je publiku svojim besprekornim talentom

1640595398_driton.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Florist Bajgora, mladi i talentovani glumac javnosti je postao poznat ulogom Dritona Beriše u seriji "Besa", kao i tumačenjem Jusufa u "Nečistoj krvi".

Pročitajte još: Sin Marine Tucaković prvi put progovorio o borbi svoje majke sa rakom: "Rekli smo joj imaš 10 dana"

Ovaj mladi i talentovani glumac rođen je 1995. godine u Prištini, ne govori srpski jezik, a njegov talenat za glumu oduševio je čitav Balkan. 

- Umetnički mikrosvet Beograd-Priština savršeno funkcioniše decenijama, počevši od Faruka Begolija do Envera Petrovcija. Oni su glumili u Srbiji, a posao umetnika je i da zbližava ljude. Najveći izazov je bio da smo morali da steknemo poverenje kod glumaca sa Kosova. Morali smo da idemo u Prištinu da ih ubedimo da budu kriminalci u srpskoj seriji, što nije bilo nimalo lako. Dobili smo trenutno tri najveće zvezde s Kosova, s Arbenom Bajraktarajem na čelu, koji igra od početka - ovako je za Kurir saradnju sa Bajgorom opisao za Kurir kreator "Bese" Igor Stoimenov.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas