· · Komentari: 0

Radost u domu Živojinovića, oglasila se Lepa Brena: Aleksandra i Filip obeležavaju važan datum (FOTO)

Oglasila se i Lepa Brena tim povodom

1655820472_zivojinovici.jpg
Foto: Ata images

Filip i Aleksandra Živojinović danas obeležavaju četiri godine braka. NJih dvoje su se pre tačno četiri godine venčali nakon dve godine zabavljanja.

Kruna njihove ljubavi je sin Aleksandar, kog su dobili 6. marta 2019. godine. Oboje su uspešni u svojim profesijama, a novinari prate svaki njihov korak. Iako se spekulisalo i nagađalo o njihovom razvodu, oni to demantuju svakim javnim pojavljivanjem. 

Lepa Brena među prvima im je čestitala godišnjicu, okačivši više njihovih fotografija i video zapisa na kojima se vidi koliko su srećni zajedno i koliko se vole.

Pročitajte još: Ilon Mask ima transrodnu ćerku: Podnela je zahtev za promenu imena i prezimena, a sa ocem ne želi nikakav kontakt

Foto:Instagran/printskrin/lepabrenaa

Između ostalog, okačila je fotografiju sa venčanja na kojoj su Filip i Aleksandra zagrljeni i dodala "Srećna godišnjica".

Na njihovom venčanju bilo je oko 900 zvanica koji su pristgli sa svih strana, a Miloš Teodosić i Aco Pejović svodičili su njihovoj ljubavi na crkvenom venčanju koje se održalo u crkvi Svetog Vasilija Ostroškoj na Bežanijskoj kosi.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.