Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

SAHRANJENA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Mlada JUTJUBERKA uz emotivne stihove ispraćena na večni počinak (FOTO/VIDEO)

Kristina Kika Đukić sahranjena je danas na groblju Lešće

1639488096_sahrana.jpg
Foto: Ilustracija instagram/S.K./Novosti
Oglas

Porodica, prijatelji, kolege, kao i mnogobrojni fanovi, danas su na groblju Lešće, došli kako bi uputili poslednje zbogom Kristini Kiki Đukić.

Pročitajte još: SAHRANA KRISTINE KIKE ĐUKIĆ: Jauci i jecaji na Lešću - Porodica i prijatelji se opraštaju od mlade Jujtjuberke (FOTO)

U 14h počelo je opelo koje su služila dva popa, a nakon izlaska iz kapele, tužna povorka uputila se prema grobnom mestu u kome će počivati mlada Kika.

Foto: I. Marinković/Novosti

Majka mlade jutjuberke, išla je iza vozila, a sve vreme su je pridržavali kako se ne bi srušila od bola.

Foto: Novosti/S.K.

Brojne Kikine kolege Jutjuberi, došle su da upute poslednji pozdrav, a među njima su bili: Deks Rok, koji je inače jedan od Kikinih najboljih prijatelja, kao i popularni "Stuberi", Andrija Jo, Ana Lazarević, Cale, Ilija Antić, Jutjuber Janko, Dule PCaxe i mnogi drugi. Brojne devojčice i dečaci, kojima je Kika bila idol, takođe su se pojavile na groblju kako bi joj odali počast.

Tuga, bol i jecaji, odzvanjali su grobljem, a Kristina Kika Đukić, sahranjena je po pravoslavnim običajima uz pesmu grupe Divlji Kesten "Kristina gde si sad". 

Podsetimo, Kika je preminula u noći između 8. i 9. decembra u 21. godini. Istraga je još uvek u toku.

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas