Oglas
· · Komentari: 0

SJAJ I GLAMUR HOLIVUDA ZAMENILA KOKOŠINJCEM: Glumica kupila 1.500 KOKOŠAKA i uživa u životu (VIDEO/FOTO)

''Moje kokoške i ja''

1677584304_profimedia-0549199287-Izabela-Roselini-naslov-1.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Izabela Roselini početkom '80-ih bila je oličenje lepote, a kao zaštitno lice pontae kozmetičke kuće, prodavala je sve, od poznatih parfema do kreme protiv starenja. Bio je to unosan ugovor koji joj je obezbedio poziciju najplaćenijeg svetskog modela u to vreme, piše Harpers Bazaar.

Kada je napunila 60 godina, mislila je da je njena glumačka karijera gotova, te da više neće imati angažmane kao ranije. Međutim, danas ima 70 godina, a još uvek je možemo videti pred kamerama.

NJen stil života je poprilično zanimljiv, a sjaj Holivuda zamenila je farmom kokošaka, koje gaji već 10 godina. Trenutno ih ima 1.500. A sve je počelo kada joj je palo na pamet da napiše knjigu "Moje kokoške i ja"- o životu s kokoškama, u kojoj su i fotografije ovih životinja. Tada je onlajn naručila prvu turu svojih pernatih prijatelja, koji su joj stigli u kutiji, piše Zadovoljna.rs.

" Kokoške imaju reputaciju da su glupe, ali nisu. Prepoznaju me i kada dođem kući, trče ka meni, kao što bi pas dotrčao svom vlasniku", rekla je Izabela koja već 40 godina poseduje svoju farmu od 28 jutara u Belportu.
Roselini je opremila kuću raritetnim stvarima koje je pronalazila, među kojima su: starinska limena kada, kašmirske zavese i okvir kreveta od kovanog gvožđa, koji je ranije bio kapija crkve. Dok je većinu dizajna radila sama, ona je angažovala švedskog pejzažnog arhitektu Larsa Krantza da joj kreira prelepu baštu.

Roselini svoje kokoške s imanja tretira kao kućne ljubimce, a pored njih ima i ovce i patke.

Foto: Instagram printscreen/isabellarossellini

 "Neke su stidljive, druge ekstrovertne, a neke su veoma hrabre. One su posebne i stvaraju prijateljstva, kao neko malo pleme", rekla je.

Jedno pile pre nekoliko godina nazvala je Endi Vorhol, jer je imalo veliku, belu krestu koja je asocirala na frizuru poznatog umetnika. Drugo je bilo neustrašivo, pa je nazvala Amelija Erhart. Iako koke ne pušta da trčkaraju po kući, Amelija je našla svoj put.

Ona danas na Instagramu prikazuje bez filtera, dok živi jednostavan život na svojoj farmi na selu, a svoje bore ni ne krije.

Ona je jednom prilikom objasnila zašto nikada nije uradila plastičnu operaciju, i umanjila bore:

"Razmišljala sam o tome u 40tim i 50tim, ali danas mogu da kažem – to ima veze sa mizoginijom. Vodim organsku farmu i hranim se zdravo, pa bi bilo krajnje nekoherentno da ubrizgavam botoks, zar ne?", kaže Izabela.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas