Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Slađana Milošević se oglasila iz bolnice: Evo u kakvom je stanju

Pevačica Slađana Milošević oglasila se iz bolnice, nakon što je juče hospitalizovana zbog unutrašnjeg krvarenja

1620744752_sladjana-milosevic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Slađana kaže da je i dalje u bolnici i da lekari prate njeno stanje.

Pročitajte još: Kolege i prijatelji se oprostili od glumice: Komemoracija Miri Furlan održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu (FOTO)

- I dalje sam u bolnici. Lekari prate situaciju. Budući koraci zavise od reakcije na terapiju, koja se dnevno adaptira i prilagođava stanju organizma - rekla je pevačica za domaće medije. Lekari su joj, kako kaže, rekli da je dobila naglu pojavu unutrašnjeg krvarenja. Testirana je i na korona virus, ali je rezultat negativan.

Kako dalje navodi, ne može da se hrani normalno, te je prinuđena da jede kašu. To je ujedno i prvi obrok koji je imala tokom poslednjih nekoliko dana.

Pročitajte još: Mami uzdahe i van scene: Pogledajte šta Sanja Kužet radi dok traje baraž u Zvezdama Granda! (VIDEO)

Podsetimo, Slađana Milošević je imala unutršnje krvarenje, te joj je ukazana hitna lekarska pomoć u Urgentnom centru Srbije, nakon čega su lekari odlučili da je zadrže u bolnici jer joj se stanje naglo pogoršalo.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas