Oglas
· · Komentari: 0

PORODILA SE ZVEZDA "IGRE PRESTOLA": Sofi Tarner i Džo Džonas postali roditelji

Slavni par dobio pojačanje

1657880269_profimedia-0688505925.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sofi Tarner i njen muž Džo Džonas postali su roditelji po drugi put. Zvezda serije ,,Igra prestola" porodila se juče i na svet donela devojčicu.

Holivudski par već ima ćerku Vilu, koja je rođena 2020. godine. Starija ćerka jako je uzbuđena zbog nove uloge koju je dobila i jedva čeka da upozna svoju mlađu sestru.

- Ovo je sve za mene. Podizanje nove generacije. Najlepše mi je da je gledam kako uči i savladava nove stvari. I mnogo se radujemo proširenju porodice. Ovo je pravi blagoslov - rekla je Sofi za „El UK" u junu 2022. godine.

Sofi se tokom trudnoće nije mnogo pojavljivala u javnosti, najlepše joj je vreme provedneo sa porodicom. Međutim, obožavatelji su imali prilike da je vide sa trudničkim stomakom na dodeli Oskara, kao i na MET Gali.

Pročitajte još: Konstrakta odbila veliki novac: "Dobila sam ponude, ali takve stvari ne podržavam"

Ime devojčice i dalje nije poznato javnosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas