Oglas
· · Komentari: 0

Tadašnjom UVREDOM šokirao je i gledaoce! Ovo je razlog zbog kog je Laća izbacio Kalinića sa Marinine sahrane

Navodno mu nikada nije zaboravio neprijatnu reč izgovorenu u muzičkom takmičenju

1633072264_milan-i-laca.JPG
Foto: Printscreen/V.Danilov
Oglas

Marinin sin Milan Laća Radulović navodno je zahtevao da se Milan Kalinić udalji sa sahrane jer mu navodno nije oprostio uvredu koju je u “Pinkovim zvezdama” izgovorio njegovoj majci.

Milan je tada Marinu nazvao “MILF” u cilju da joj navodno udeli kompliment, ali je samo izazvao skandal. Laća zbog toga navodno nije oprostio glumcu i voditelju.

– Ne znam da li ste čuli za izraz MILF? – pitao je Milan Kalinić zbunjenu Marinu koja je rekla da nije čula i ne zna šta to znači. Tada je Zorica Brunclik skočila u odbranu Tucakovićke, piše “Scandal”, a prenose mediji:

– Mislim da je ovo bilo jako ružno, i ako se ne izvinite, ja ću napustiti emisiju.

Svi članovi žirija su u znak protesta spustili fotelje, dok se Milan pravdao da se taj izraz koristi u filmovima za odrasle.

Podsetimo, čuvena hitmejkerka Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini, a sahranjena je 29. septembra na Novom groblju pored svog sina Miloša.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas