Oglas
· · Komentari: 0

Traumatično iskustvo voditeljke Suzane Mančić: "Uplašila sam se, a niko od komšija nije izašao da vidi o čemu se radi"

Voditeljka Suzana Mančić se prisetila traumatičnih iskustva iz detinjstva

1664865444_deda7363b108ba1c6423225cf2b399b95a243f67.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Suzana Mančić je govorila o tome kako je morala uvek da ide sa nekim napolje, jer je u njihovoj blizini živeo nasilnik.

Ona se prisetila jedne traume, nakon što joj je Goca Tržan u emisiji “Ako progovorim” dala odličan šlagort.

- Čekali su da devojka uđe u zgradu. Imala sam jednu drugaricu kojoj je čovek ušao u lift i krenuo da se skida, a ona ga je hladno pogledala i rekla “videla sam ja i bolje”. Oni se ne “lože” na to da te pipnu, oni se lože na to da ti vrištiš. To su bili manijaci tada – ispričala je Goca Tržan.

Pročitajte još: "Moja majka ima i sada ožiljke po licu od tatinih udaraca": Potresna ispovest Seke Aleksić - "Deca u školi su bila brutalna prema meni"

Na ovu priču nadovezala se i Suzana.

- Bio je jedan manijak koji je vršljao u kraju kod nas. Tada se “nije znalo za ljudska prava”. Sećam se da su se roditelji organizovali po smenama i da su ga uhvatili na kraju. Blizu je bio 29. novembar, policijska stanica, verovatno su ga odveli tamo. Tako smo se rešili jedne bede. Uvek smo išli u grupama. Po dve devojčice, retko kada se neko vraćao sam iz škole. A kada mi se dogodilo ovo ispred lifta tada sam bila već odrasla devojka. Užasno sam se uplašila. Drala sam se kao magarac. Niko iz susednih stanova nije izašao da vidi o čemu se radi - ispričala je Suzana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas