Oglas
· · Komentari: 0

"Uništavaš ovu porodicu": Detalji svađe Anđeline Džoli i Bred Pita zbog koje su završili na SUDU

Pale su teške reči

1660806022_Foto-Profimedia-Andjelina-Dzoli-Bred-Pit-Pixabay.jpg
Foto: Profimedia Anđelina Džoli, Bred Pit, Pixabay
Oglas

Poznati par se razveo 2016. godine, a ovo je incident koji je doveo do tog koraka. Anđelina je otkrila svoju verziju tog događaja, pa su tako detalji isplivali u javnost.

Po njenim rečima, Bred je nasrnuo na nju tokom jedne svađe u avionu i vređao njihovu decu. Glumica je tražila da FBI interveniše, međutim to se nije dogodilo.

Nakon toga, Anđelina je odlučila da podnese tužbu, a sada imamo priliku da vidimo šta je tačno izazvalo svađu.

"Roling stoun" javlja da je Anđelina u tužbi navela da ju je Bred Pit zgrabio za glavu, gurnuo je na zid kupatila, i pesnicom udarao u plafon aviona. Kada je jedno od dece nazvalo oca "dr*adžijom", Pit se zaleteo na dete a onda ga je Anđelina uhvatila s leđa i zadržala.

"Uništavaš ovu porodicu, dete ti je kao je*eni ubica iz Kolumbajna", vikao je Pit navodno, aludiraći na đake koji su počinili krvavi zločin u školi, koji spada u najgore masakre u istoriji Amerike.

Pročitajte još: Misteriozna smrt mlade glumice: Uzrok tragičnog događaja od pre 13 godina i dalje nije poznat, brat tvrdi da je ubistvo

Anđelina je tada pokazala navodne povrede koje je zadobila, a priznala da je moguće da je ona izgrebala Breda, ali FBI je ipak odlučio da ne pokrene postupak, što je iznerviralo glumicu, pa je odlučila da tuži oca svoje dece.

Ona je takođe izjavila da je Bred je prilikom incidenta bio pod dejtvom alkohola. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas