· · Komentari: 0

Vređaju joj dete zbog njenih godina: Čuvena Salveta (61) ispričala sa kakvim PROBLEMIMA SE BORI ćerka u školi

Da predrasude nastaju u najranijem životnom uzrastu, na svojoj koži je osetila ćerka glumice LJiljane Jakšić

1654093862_______________________________________________________________________________0000000000000998.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub

Ćerka glumice LJiljane Jakšić (čuvene Salvete iz Kursadžija) pre godinu dana krenula je u školu i odmah se susrela sa problemima. Naime, malu Dariju vršnjaci svakodnevno vređaju, a sve zbog godina njene majke LJiljane.

Salveta je Dariju rodila u 52. godini, što znači da sada ima 61 i njeni drugari ovo vide kao razlog za podsmeh.

Pročitajte još: Zavirite u dom Vedrane Rudan: Uživa u kući staroj 400 godina sa pogledom na njen rodni kraj (FOTO)

Kako se njena ćerka nosi sa uvredama, koliko joj teško pada što joj majku nazivaju babom, glumica je nedavno otkrila za medije:

– Darijin polazak u školu bio je najveća radost u porodici. Danima je bila zasuta poklonima, birala je šta će da obuče, šta da ponese u rancu... Meni je ostalo samo da se dobro organizujem kako ne bismo zakasnile na prvi čas. (smeh) Čim smo ušle u školsko dvorište krenule su suze radosnice. Srećom, nisam bila jedina uplakana mama. Moja je lična, a i najbolja odluka u životu da rodim i ne osvrćem se na zlonamerne priče. Uvek ima budala koje ogovaraju, ali o tome je bespredmetno i govoriti. Kada se dogode uvrede, moja Darija podigne glavu i s ponosom kaže: „To je moja mama!“ – prenosi Stori.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.