· · Komentari: 0

Zbog ovog snimka Miloša Bikovića prozivaju da nije džentlmen: Mnoge je podsetio na Donalda Trampa (VIDEO)

Zbog ovakvog ponašanja nagrabusio je svojevremeno i Tramp

1681898289_Bikovic-NASLOV.jpg
Foto: ATA/ Tviter printscreen Nisic2Nisic

Glumac Miloš Biković privuče pažnju gde god da se pojavi, a tako je bilo i nedavno u Moskvi gde je održana premijera filma “Izazov”. Tom prilikom, Miloš je crvenim tepihom prošetao s devojkom Ivanom Malić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Ubrzo potom pojavio se jedan snimak koji je pokrenuo brojne komentare, a na kom njih dvoje hodaju jedno uz drugo, ali Miloš ne drži devojku za ruku. To su mu mnogi zamerili jer, kako kažu, to pokazuje da on nije džentlmen, i da mu džaba sva slava ako ne zna da se ponaša sa ženom.

Kažu neki i kako se iz snimka jasno vidi da među njima nema bliskosti…


Ističu i da, s druge strane, on zna da nežno drži mačku koju je nedavno nabavio, ali s devojkom ne zna kako treba. Ta konstatacija se inače odnosi na fotku koju je Biković objavio na Uskrs, a na kojoj u naručju nasmejan drži retku bezdlaku mačku, koja mu je očigledno nov ljubimac.

- Ovde nema ni malo bliskosti, ocigledno je, napisao je neko na Tviteru.

Ipak, pojedini brane Bikovića, pa kažu kako ne možemo znati da li je džentlmen iz jednog snimka, i da to nije dovoljno da bismo nekog odmah osudili.

- Pratimo ga kao fikciju,kao sve koje lično ne poznajemo,ne mozemo znati da li je dzentlmen iz jednog klipa.Svi imamo mane tako i on, branio ga je jedan fan.
 

A možda i devojka jednostavno ne voli da se šeta držeći se za ruke.
Šta vi mislite?

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.