Oglas
· · Komentari: 0

"Zbog zdravstvenog stanja sam se povukla": Pevačica otkrila zbog čega se sve ređe pojavljuje u javnosti

Vanja Mijatović ponovo prolazi kroz zdravstvene probleme

1709890504_joca_stefanovic_26062023_0058-1-.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Vanja Mijatović je pre 11 godina doživela tešku saobraćajnu nesreću nakon koje se dugo oporavljala.

Ona je sada otkrila da ima problema sa zdravljem, zbog čega mora redovno da ide na fizikalne terapije.

- Trenutno sam se zbog zdravstvenog stanja povukla iz javnosti, nije ništa strašno, ali zahteva da se dosta odmaram i da se slabije krećem. Svakodnevno moram da idem na fizikalnu terapiju i već osećam poboljšanje, nadam se da ću se uskoro vratiti poslu, veoma mi nedostaju nastupi i publika. Suprug mi je velika podrška, ništa mu nije teško da za mene uradi i oko svega mi pomaže, pogotovo sada - rekla je i otkrila detalje odnosa sa suprugom.

- Tu i tamo se posvađamo, kao i svi parovi, ali dobro je i kad se čovek ponekad sporečka. Oboje smo temperamentni, iako to niko za mene ne bi rekao. Živac sam, ali se za 10 minuta smirim i budem kao nova. Bitno je da se posle svađe izvinimo jedno drugom. Radila sam dosta na sebi, radim i dalje, jer niko nije savršen - rekla je Vanja.

Vanja je u februaru 2013. godine, doživela saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređena. Srećom je izbegla operaciju, ali je zbog jaki bolova morala da bude na odeljenju intenzivne nege u bolnici u Kraljevu.

Sa Mijatovićevom su u automobilu bile i njene kolege, Ana Sević i Stefan Petrušić, koji su prošli sa lakšim povredama.

(Informer)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas