BILJKA ZLATA VREDNA: Šta se dešava u organizmu kad u ishrani koristimo LOVOR
Lovor smanjuje nadimanje, pomaže kod problema s probavom te je zbog toga začin koji bi trebalo češće da koristimo pri pripremi jela.
Lovor smanjuje nadimanje, pomaže kod problema s probavom te je zbog toga začin koji bi trebalo češće da koristimo pri pripremi jela.
U HLADNO doba godine lekovito bilje ima podjednak značaj kao i u proleće. Naručito ako se koristi i kao začin.
Ova magična biljka sjajan je saveznik u ublažavanju mnogih tegoba
Ova biljka vekovima se koristi u kulinarstvu, medicini i kozmetičkoj industriji
Problemi sa stomakom i crevima mogu predstavljati ozbiljan problem.
Uz ovo lekovito bilje osećaćete se bolje tokom menopauze.
Pronađite lek u prirodi.
Čaj sa samo pet sastojaka kroz decenije se pokazao kao lekovit za brojne zdravstvene probleme
Umesto kafe i crnog čaja, ruski predsednik svakodnevno pije jedinstvenu mešavinu biljaka sa Altaja
Hormonski disbalans jedan je od najčešćih uzroka steriliteta kod žena. Tokom vekova iz nas, biljka očajnica ili u narodu čuvena kao macina trava uspešno održava zdravlje ženskih reproduktivnih organa