· · Komentari: 0
MANEKENKE

Bila je supermodel, danas ima 53. i dalje je najlepša Dankinja na svetu! (FOTO)

Helena Kristensen je bila jedna od top pet najboljih modela sveta, a danas ima 52 godine i izgleda - savršeno.

1620108949_helena.PNG
Foto: Instagram/ screenshot helenachristensen

Odavno je jasno da godine ne znače ništa kada žena treba da se skine u kupaći kostim. To su dokazale glumice Elizabet Harli, Dženifer Lopez, Hale Beri i Selma Hajek. Međuti, javnost najviše zanima kako izgledaju bivši super modeli.

Pročitajte još: PAUNOVA PUNĐA biće pravi letnji trend: Pravi se za svega nekoliko sekundi (VIDEO)

Neka vreme ne može ništa! Paulina Poriškova i Sindi Kraford u najbolji dokaz za to. Međutim, šta radi Helena Kristensen, najlepša Dankinja? NJih tri su nekada "harale" modnim pistama, a sve su danas aktivne na Instagramu i ponosno objavljuju sveže fotografije.

Tri puta se udavala, živi na tri mesta.

Helena Kristensen sada ima 53 godine, tri puta se udavala i ima jednog sina Mingusa. Ova brineta je m+posle manekenskih dana osnovala časopis "Nylon" 1999. godine i dugo se bavi fotografijom. Bila je veliki pobodnik protiv raka dojke.

Pročitajte još: Ana Ivanović izabrala DVE BOJE ZA PROLEĆE i opušten izgled: Kombinacija za primer (FOTO)

Lepa brineta ima stan u Kopenhagenu, kao i na Menhetnu gde obično i živi i gde ima radnju sa antikvitetima. Imala je i u Monaku, ali ga je prodala. Trenutno je polu-penzionisana, jer radi samo po pozivu, učestvuje u kampanjama i vodi radnju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.