Oglas
· · Komentari: 0
farbanje kose

Budite sama svoj frizer i OFARBAJTE se kod KUĆE: Poštujte pravila i grešaka neće biti

Želite da izbegnete gužvu kod frizera i dodatne kontakte, a morate da ofarbate kosu možete to uraditi i sami kod kuće.

1594817530_Depositphotos_153275078_s-2019.jpg
Foto:Deposit
Oglas
  • Uzmite pribor samo za tu namenu

Potreban vam je češalj, posuda za farbu, rukavice šnala i četka za farbanje

Pročitajte još: Da li i vi odlazite na spavanje sa MOKROM KOSOM? Saznajte zašto to ni(je) dobro

  • Kupite dva pakovanja željene farbe

Kako ne biste rizikovali da na pola farbanja ostanete bez farbe, najbolje je da uzmete dva pakovanja ukoliko vam je kosa dužine ispod ramena.

  • Postupak

Uvek prvo krećite od temena. Ako imate sede vlasi uvek prvo njih ofabajte, a posebno se koncentrišite na predeo oko čela i razdeljka jer su tu najuočljivije. Tu nanesite više farbe kako bi pokrivenost bila što veća. Nemojte se bojati ako ofarbate i deo čela, lako ćete skinuti toplom vodom i šamponom.

Pročitajte jos: Nabavite SAFARI haljinu "A" kroja, maramu sa ANIMAL printom i spremni ste da sve OBORITE S NOGU

  • Proizvodi i pranje kose

Koristie šampone i balzame za farbanu kosu kako biste što duže održali trajanje boje. Bilo bi dobro da izbegavate svakodnevno pranje kose jer se boja ispira, na ovaj način ćete napraviti veći razmak između dva farbanja.

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas