· · Komentari: 0
MRAČNA TAJNA

DA LI GA PREPOZNAJETE? Bio je miljenik žena 90-ih, a onda je NESTAO, sada znamo i zašto! (FOTO/VIDEO)

Neko vreme Brendan Frejzer je bio svuda.

1629905430_Untitled.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Rumour Juice

Krajem devedesetih i ranih dvehiljaditih, glumac je postao velika filmska zvezda, sa ulogama u filmovima poput "Džordž iz džungle", "Mumija", Encino Man i Crash.

Ali sredinom 2000-ih, nakon što je verovatno dostigao vrhunac svoje karijere, Frejzer je potpuno nestao iz Holivuda.

Pročitajte još: Poznati otkrili svoje NEHIGIJENSKE NAVIKE: Od uriniranja u umivaonik, do pranja kose posle šest nedelja! (FOTO)

Fanove je nedavno oduševila vest da je glumac napravio holivudski povratak.

Zašto je Brendan Frejzer prestao da glumi?

Godine 2018. Frejzer je tvrdio da je na "crnoj listi" Holivuda. U intervjuu za GQ rekao je da ga je bivši predsednik holivudskog udruženja stranih novinara seksualno napastovao.

Čime se glumac bavi danas?
Čini se da mu se karijera oporavlja! U junu 2021. godine pojavio se na crvenom tepihu na Filmskom festivalu Tribeca za svoj film No sudden move.Frejzer takođe počinje snimanje filma "Killers of the Flower Moon" režisera Martina Skorsezea, zajedno sa Leonardom DiKapriom i Robertom De Nirom.

Frejzer je tvrdio da ga je Filip Berk iz HFPA -e napao 2003. godine u hotelu Beverli Hils. Ovaj navodni incident doveo je Frejzera do depresije.

"NJegova leva ruka seže oko mene i hvata me za zadnjicu, a jedan od njegovih prstiju dodiruje mi anus. I počinje da ga pomera", rekao je glumac. "Osećao sam se loše. Osećao sam se kao malo dete. Osećao sam se kao da mi jeknedla u grlu. Mislio sam da ću zaplakati."

Berk je u e -poruci GQ-u demantovao tu tvrdnju, rekavši da je "verzija gospodina Frejzera potpuna izmišljotina".

Nakon napada, Frejzer je tvrdio da je retko bio pozivan na Zlatni globus koji organizuje HFPA .

"Telefon prestaje da zvoni u vašoj karijeri i počnete da se pitate zašto. Postoji mnogo razloga, ali da li je ovo bio jedan od njih? Mislim da jeste."

Frejzer veruje da ga je incident naterao da se povuče iz javnog života.

U članku GQ, Frejzer je takođe pričao o tome da je sedam godina bio u bolnici i izlazio iz nje zbog nekoliko operacija.

Prisetio se da je njegova uloga u filmovima o Mumijama uzela ogroman fizički danak po njegovom telu, rekavši: "Bio sam spojen sa trakom i ledom ... svakodnevno sam sebi pravio egzoskelet."

Zvezda je 2007. godine imala težak razvod od supruge Afton Smi, što je bio veliki udarac. Bivši par završio je razvod 2008. godine, a njemu je naloženo da plaća izdržavanje i alimentaciju za njihovo troje dece.

Do 2013. godine, Frejzer je zatražio smanjenje alimentacije jer više nije mogao priuštiti 900.000 dolara godišnje isplate.

Zahtevao je od suda da mu se smanji alimentacija zbog nedostatka posla.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.