· · Komentari: 0
PROMENE

Da nije glumica bavila bi se OVIM poslom: DžENIFER ANISTON otkrila da je želela da PROMENI ZANIMANJE

Čime god se bavili u životu, svi imamo uspone i padove, makar bili Dženifer Aniston i zabavljali gledaoce kraj malih ekrana.

1601625626_Depositphotos_80930230_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Glumica, koju i dalje najviše vezujemo za ulogu Rejčel Grin iz Prijatelja, nedavno je u podkastu SmartLess otkrila da je ozbiljno razmatrala opciju da se okrene drugom zanimanju.

Do tog trenutka nije razmišljala u tom pravcu, ali je zahtevna rola učinila svoje i dovela je do granica izdržljivosti.

Iako nije otkrila o kojoj ulozi je reč, znamo da je u pitanju neka koja je prethodila onoj u seriji The Morning Show. Ukoliko želite da saznate čime bi se Dženifer bavila, a da nije gluma, pozivamo vas da ostanete sa nama i u nastavku.

- U jednom trenutku, zapitala sam se da li mi gluma i dalje pričinjava zadovoljstvo. Da sam istrajala u nameri, odabrala bih dizajn enterijera, jer u tome uživam - rekla je glumica. 

Foto: Depozit

Pročitajte još: Ovo sigurno NISTE ZNALI o filmu "MARATONCI TRČE POČASNI KRUG" (VIDEO)

Iako ne znamo kako bi se snašla u ovom poslu, verujemo da bi svi želeli jednu Dženifer Aniston za dekoratera svog doma. Pored ovog detalja koji nam do sada nije bio poznat, glumica je odgovorila i na još jedno pitanje.

Naime, slušaoci su želeli da saznaju koji kolega sa kojim je sarađivala joj je najdraži. Nimalo neobično, odgovor je glasio Adam Sendler, jer je igrati sa njim prava zabava, a tome doprinosi činjenica da se poznaju od 19. godine.

Pročitajte još: Jednoga dana je bio ekstremno bogat, a već sledećeg nije imao ni za hleb: 29 godina od smrti Tome Zdravkovića (FOTO/VIDEO)

Ne treba zaboraviti ni to da su se prošle godine oboje pojavili u glavnim ulogama filma "Murder Mystery", a sada pripremaju nešto novo.

Naravno, na pitanje koja uloga je obeležila njenu karijeru, odgovor je bio kratak i jasan – Rejčel Grin u seriji Prijatelji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.