· · Komentari: 2
TRANSFORMACIJA

"Kao holivudska diva": Šminker Aleksandar transformisao svoju baku i sve ODUŠEVIO (FOTO)

Šminker i frizer iz Srbije, Aleksandar Dramićanin, uz pomoć šminke uredio je svoju 86-godišnju baku Miloratku i oduševio pratioce na Instagramu.

1618513711_transformacija-bake.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / aleksandar_dramicanin

Miloratka živi na selu, ne šminka se niti ide na frizure i oko glave nosi maramu, ali Aleksandru ništa od toga nije skrilo lepotu njegove bake koju naziva i svojom najvećom inspiracijom.

Pročitajte još: Potpuna transformacija: Lidija Vukićević vrućnim snimkom raspalila maštu muškarcima (VIDEO)

- Ja nju transformišem otkako znam za sebe, ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelepa i oduvek mi je inspiracija. Kosu uvek nosi u marami, pa sam došao na ideju i da joj kosu sredim - rekao je Aleksandar za Noizz. 

Pročitajte još: Šminker sa Kosova je pravi umetnik: Od običnih žena napravio lepotice za dan njihovog venčanja (FOTO)

Fotografija bakine transformacije pokupila je preko 15 000 lajkova. 

"Baka car", "Divna bakica", "Kako lepa žena", Ovo je fascinantno","Bravo", "Kao holivudska diva", samo su neki od komentara ispod objave. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.