Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

MARS kreće retrogradno i PRVI PUT od februara SVE će postati JASNO

Udahnite duboko, jer planete najavljuju burnu jesen.

1598946891_CrvenaPexel.png
Foto: Peksel
Oglas

Ova godina liči na akcioni film u kojem opaki momci muče glavnog junaka. Zagnjure mu glavu u bure sa vodom i drže tako dok se maltene ne udavi. Kraj avgusta i početak septembra je vreme da se uzme vazduh. Zato, oni koji imaju osećaj da se i sami nalaze u takvom buretu, neka obrate pažnju, jer "udah" traje vrlo kratko.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Patuljasta Erida
Draž patuljastih planeta i asteroida je što se nalaze u specijalnim tabelama (efemeridama) i ne vidimo ih na prvi pogled, ali ih snažno osećamo, jer pojačavaju uticaj dominantnog aspekta. Mars i Pluton donose sudar sile, moći i agresije, a boginja razdora i svađe Erida sve je - samo ne melem na ranu. Ona je gašenje požara benzinom.

Da podsetimo, sredina avgusta bila je veoma opasna, napeta i zapaljiva. Uran je krenuo retrogradno, Mars je obrazovao kvadrat sa Plutonom, a zatim konjunkciju sa patuljastom planetom Eridom, koja se kreće veoma sporo i biće na 23-24 stepeni Ovna cele 2020.

Više o Eridi možete pročitati OVDE

Sunce, Mesec, Merkur u Lavu daju samopouzdanje i polet.

Mlad Mesec u Lavu 19. avgusta doneo je kontradiktornu energiju. S jedne strane, formiran je veliki vatreni trigon Sunce, Mesec, Merkur u Lavu - Mars u Ovnu i Južni mesečev čvor u Strelcu na Galaktičkom centru.

To daje veliko samopouzdanje, polet, kreativnost, oslobađanje od starih balasta i uverenja. Razrešavanje nečega iz prošlosti. Ono što već neko vreme stvaramo prešlo je na novi nivo.

Pročitajte još: DO SEPTEMBRA: Venera upozorava da nije vreme za BRAK, Jupiter da se NE ZADUŽUJEMO, a Saturn nas vraća da popravimo GREŠKE

Sunce u Lavu i Mars u Ovnu daju snagu i samopouzdanje Foto: Depozit

Seme je proklijalo
Obratite pažnju šta se dešavalo u danima oko tog mladog Meseca, jer on donosi dvostruki početak ciklusa (kraći, koji traje 28 dana, i duži, koji traje šest meseci, kada na tom mestu bude pun Mesec), kao seme koje smo posadili.
A onda Mars, Jupiter, Pluton i Saturn kažu: Nije vreme, sačekaj! I nikako da se pojavi svetlo!

Istovremeno, kvadratura Marsa sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom (24. avgusta) u Jarcu stvara nemir i tenziju. Oni zaustavljaju polet i entuzijazam vatrenog trigona. Kao da kažu "nije vreme, sačekaj", i mi smo uznemirenim, jer ne znamo da li se naši planovi odvijaju u dobrom pravcu, ne vidimo šta je na kraju puta, nikako da se pojavi svetlo.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

U kojoj kući je Devica?
Obratite pažnju u kojim kućama vašeg horoskopa se nalaze Devica i Jarac, jer će one biti najaktivnije.
Sada su se tačke spojile i počinje realizacija

Na prelazu avgusta i septembra počeo je period Device i situacija se promenila. Višestruki trigoni (120 stepeni) u zemljanim i vodenim znacima donose realizaciju. Tačke će se konačno spojiti. To je vreme da ideje pređu na materijalni plan.

Biće vrlo živo: nove ideje, nova organizacija, čist um, buntovništvo...

Nove ideje i čist um - to je sve što vam je potrebno Foto: Depozit

U ovom periodu imamo interesantnu astrološku konfiguraciju u koju su uključene sve planete osim Urana i Marsa. Biće vrlo živo, jer će to umrežavanje istovremeno pokrenuti više elemenata. Trigon (120 stepeni) Urana sa Merkurom 25. avgusta (nove ideje, novi izvori informacija, dobra mentalna organizacija, čist um, brzo i precizno formulisanje mišljenja) i Suncem 2. septembra (nezavisnost, sloboda da se živi kako se hoće bez restrikcija, promena, buntovništvo) deluju samostalno, ali su postala podrška celoj "ekipi".

Pročitajte još: Najviše državnika je rođeno u OVOM znaku, a ne prezaju ni od ORUŽJA!

Konfiguracija o kojoj se radi je mistični pravougaonik (nema tu nikakve misterije, ali se retko dešava). U osnovi su dve opozicije, koje stvaraju disharmoniju, ali u ovom slučaju one su povezane sekstilima i trigonima, i to daje veliku šansu da se četiri sile u opoziciji integrišu i da se njihova energija kreativno iskoristi. Pošto je u igri više elemenata, važno je održati balans, jer se lako može preći iz harmonije u sukob, i obrnuto - iz sukoba u harmoniju i inspiraciju.

Četiri sile se integrišu i tu energiju će iskoristiti onaj ko održi balans.

Baš to se dešava sada. Za nama je period kada su planete u Lavu bile u inkonjunkciji (150 stepeni) sa planetama u Jarcu i Neptunom u Ribama. To je aspekat "svako-vuče-na-svoju-stranu", i teško ga je izbalansirati. Sada sledi desetak dana balansa.

Pročitajte još: U NOVEMBRU sve će izgledati kao RUŽAN SAN, granice će početi da se otvaraju, a šta nas čeka od NOVE GODINE?!

Istovremeno, nešto što je započelo 23. februara sa mladim Mesecom u Ribama, sada će dostići vrhunac (duži ciklus). Sve ovo će smanjiti snagu opozicije (180 stepeni) Merkura i Neptuna 30. avgusta za koju je karakteristična konfuzija, nedostatak objektivnosti, racionalne analize i jasnog viđenja. Iskoristite ovaj period, jer posle njega nova faza u "buretu" počinje. Mars kreće retrogradno 9. septembra!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas