Oglas
· · Komentari: 0
GARDEROBA

MUST HAVE ove jeseni: Smejali ste mami, a sada TRAŽITE njen SAKO!

Prvo proverite da li ćete ga možda pronaći u maminom ormanu, pa ako ga tamo nema...

1601648858_itsy.PNG
Foto: Youtube/ screenshot itsyuyan
Oglas

Ogroman, tako reći, "džakasti" sako je apsolutni hit ove jeseni, a pošto je veoma praktičan ovaj deo garderobe će izdržati do proleća!

Pročitajte još: Tri dobitne kombinacije: Kako najbolje nositi SAKO SA FARMERKAMA I PANTALONAMA (FOTO)

Čudili ste se kako su žene mogle da osamdesetih i devedesetih godina nose sakoe sa naramenicama koji nisu bili pripijeni uz telo. Sada je došao red na vas!

Devojka u blejzeru uvek izgleda doterano.

Blejzer je izmišljen 1825. godine i nosila su ga gospoda u neformalnim prilikama. Posle dva veka blejzer je evoluirao i odličan je deo garderobe u kojem devojka uvek izgleda doterano.

Prvi način kako će se "oversize blazer" su farmerke i mala tašnica preko kuka. Svetske trendseterke su još letos počele da šetaju velike sakoe sa sandalama, majcama i bermudama. Za hladnije dane pripremite pocepane farmerke i kratke čizmice.

Foto: Youtube/ screenshot itsyuyan

Drugi način je dezen koji mora da bude u skladu sa devedesetim godinama prošlog veka. Karirani i "prins de gal" su najpopularniji, a uz njih se slažu "skini" kožne pantalone.

Može i uz super kratku suknju i visoke čizme.

Treći način je najzgodniji za posao i podrazumeva široke pantalone, košuljuju i jednobojni sako. Umesto široke košulje možete nositi kraći topić.

Pročitajte još: Koje CIPELE ste obuli danas? Evo šta OBUĆA OTKRIVA O VAMA

Četvrti način će se najviše dopasti muškarcima, jer veliki sako može da se nosi sa - kratkom suknjom. Za hladne dane obujte visoke čizme, a sako stegnite u struku kožnim kaišem. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas