· · Komentari: 1
Iza sedam brava

Pusti Staljina, Ruzvelta i Čerčila, IDI I UBIJ TESLU! Da li je Hitler likvidirao srpskog naučnika?(Video)

Lični Hitlerov telohranitelj, čovek koji je oslobodio Musolinija, lovio Tita po Drvaru, savetnik Nasera tvrdio je da je ugušio našeg naučnika

Nnikola-tesla-deposit-fotosjpg.jpeg
Foto: Depozit

- Ja sam ubio Nikolu Teslu po ličnom naređenju Adolfa Hitlera koji je procenio da bi saveznici mogli da iskoriste njegova otkrića i dobiju rat - tvrdio  je Oto Skorceni, pukovnik SS jedinica, komadant nemačkih komandosa u Drugom svetskom ratu.

Ovo je Skorceni, ali i mnoge druge neverovatne stvari ispričao na samrti svom nesuđenom zetu Eriku Bremanu (poznatog i kao Erik Orion) koji je o tome svedočio u jednoj radio emisiji u SAD  2006.

Pročitajte još: Knez Lazar je bacio KLETVU na jedno selo kod Jagodine, a ona se obistinila 2010. godine!

Skorceni je tvrdio da je u januaru 1943. po ličnoj Hitlerovoj naredbi, podmornicom prebačen do obala NJujorka odakle je, zajedno sa Rajnhardom Gelenom otišao u hotel u kome je Tesla živeo, ugušio ga jastukom, da bi zatim ispraznivši sef za obiljem vrednih dokumenata, neopaženo otišao.

Foto:Boris Subašić

Iako je cela priča bila potkrepljena i dokazima u vidu "pune kutije za cipele fotografija Skorcenija" na kojima je on u uniformi SS jedinica, u društvu sa Hitlerom, Martinom Bormanom, Mengeleom, Musolinijem i mnogim drugim zločincima, nekako je brzo prekrivena velom tajne.
Ko je bio Oto Skorceni? Zvanični podaci navode da je rođen 12. juna 1908. u Beču, a da je umro 5. jula 1975. u Madridu.

Karakterističan ožiljak preko desne strane lica, zadobio je na mačevanju. Uspon Skorcenija je počeo u Drugom svetskom ratu. Ušao je sa tenkovskim jedinicama iz pravca Rumunije u Beograd 1941. Jedno vreme je bio stacioniran u Pančevu. Prekomandovan je na Istočni front sa koga se vratio kao nosilac "Gvozdenog krsta". Hitler ga postavlja za komadanta novoformirane jedinice komandosa.


Lično je komandovao operacijom oslobađanja Musolinija iz zatvora, otmicom sina Mikloša Hortija, a bio je i u sastavu padobranskih jedinica koje su 1944. izvele Desant na Drvar, sa zadatkom da lično zarobi Josipa Broza Tita.

Skorceni je bio nerešiva zagonetka i za oklopne jedinice saveznika u Ardenima, a postoji i priča da je on trebalo da izvede operaciju "Dugi skok" i da u Teheranu likvidira Staljina ,Ruzvelta i Čerčila u decembru 1943.

Pročitajte još: Olimpijske igre u Londonu pre 8 godina NAJAVILE KORONU?! Postoji VIDEO kao dokaz!

Prema rečima Skorcenija Hitler je smatrao da je važnije da eliminiše Teslu pa je pripreme za operaciju u Teheranu prepustio Paulu Fon Ertelu, za koga zapadni izvori nemaju nikakve podatke. Skorceni se predao saveznicima u maju 1945. sa tvrdnjom da je lično organizovao prebacivanje Hitlera iz Berlina "na sigurno" i da su Rusi našli spaljene ostatke Hitlerovog dvojnika. Skorceniju je suđeno ali je 1948. navodno pobegao, krio se 18 meseci u Nemačkoj da bi se dokopao Španije gde mu je general Franko dao pasoš.Skorceni je navodno bio i savetnik više egipatskih predsednika, pa i Nasera, bio je savetnik Huana Perona u Argentini i telohranitelj nejgove žene Evite, a navodno je radio i za izraelski Mosad.

U Madridu je 1975.po jednoj verziji umro od posledica raka kičme, a po drugoj je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Već pomenuti Erik Breman je pak tvrdio da su Amerikanci Skorcenija, baš kao i mnoge druge poznate esesovce prebacili u SAD gde su radili za njih. On tvrdi da je Skorceni umro 1999. i da je prisustvovao razvejavanju pepela iz njegove urne.


Skorceni je, navodno rekao i da je njemu i  Rajnhardu Galenu, koji je posle rata učestvovao u oragnizovanju CIA i BND (Zapadno-nemačke obaveštajne službe) pomagao Teslin dugogodišnji asistent Džordž Šerf. Skorcezi je trvrdio i da je Šerf ustvari špijun koga je još 1938. lično Hitler poslao u SAD sa zadatkom da "bude u blizini Tesle".

Pročitajte još: Korona virus je samo ŽRTVENI JARAC! Otkriveno KO stoji iza pandemije i kako je do nje došlo!

Za kraj svoje pripovest Skorcezi je naveo i da je Džordž Šerf mlađi, zapravo niko drugi do Džordž Buš stariji, koji je bio direktor CIA i kasnije 41. predsednik SAD

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.