Oglas
· · Komentari: 0
Nega

Svim mladolikim ženama jedna stvar je zajednička - One se strogo drže OVIH PRAVILA

Ako ste se pitali kako nekim ženama polazi za rukom da izgledaju tako mladoliko, mi imamo odgovor

1609141077_Depositphotos_183124496_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Lep i negovan izgled lica se može zadržati i bez odlaska kod plastičnog hiruruga, samo poštujući ova jednostavna pravila. 

Što pre usvojite ove navike. Ne samo da će vas podmladiti nego će i povoljno uticati na zdravlje:

1. Ispravno buđenje

Posvetite sebi malo vremena ujutru, to će vam pomoći da lakše prođete kroz naporan dan. Nakon što čujete alarm, iskačete iz kreveta, kuvate kafu, popijete je u nekoliko minuta i izjurite iz kuće. Ako vaše jutro izgleda ovako, tu pravite veliku grešku, jer ništa ne utiče na starenje kao stres.

Pročitajte još: Nemojte biti lenje! Evo zašto se ŠMINKA mora skinuti SVAKO VEČE

Nakon buđenja, najbolje bi bilo da se protegnete, uradite nekoliko vežbi i priuštite sebi laganu masažu lica i glave. Masaža glave će vam pomoći da se razbudite, aktivirate limfni sistem i poboljšate raspoloženje. Na ovaj način bićete spremne za dan pred vama.

2. Unosite dovoljno vode

Sve mladolike žene dan započinji velikom čašom vode. One, takođe u toku dana popiju najmanje još 1,5 litara vode. Hidratacija je ključna u održavanju dobrog izgleda. Ako organizmu nedostaje tečnosti, prvi znaci se vide baš na licu. Ono izgleda ispijeno, umorno, a javljaju se i podočnjaci.

Pročitajte još: FRIZURA kojoj VETAR i KIŠA ne mogu ništa: Svi mogu da je naprave (FOTO)

3. Izbor pravih namirnica

Sve što pojedemo i popijemo, odražava se na stanje kože. Baš zato je vrlo važno praviti pravi izbor kada je hrana u pitanju. Razmislite o uvođenju heljde u ishranu. Osim toga, dovoljan unos povrća i namirnica koje obiluju vitaminom A će značajno uticati na lep izgled kože.

4. Praktikujte masažu lica

Masažom lica zatežu se mišići, a samim tim lice izgleda mladoliko. Dokazano je da je masiranje lica podstiče cirkulaciju, vraća elastičnost i sjaj koži. 

Pročitajte još: PRAKTIČAN je, ali zašto ne bi bio i LEP? Pratite TRI pravila kada birate KIŠNI MANTIL

5. Vitamin C igra ključnu ulogu 

Vitamin C se bori protiv umornog tena, slobodnih radikala, sitmuliše proizvodnju kolagena i umanjuje pigmentne fleke, baš zato sve mladolike žene negu baziraju na kremama upravo sa ovim vitaminom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas