Oglas
· · Komentari: 0
Sungait

Za trendisetere i sportiste (FOTO)

Moderne, uniseks sunčane naočare za vožnju, plažu, trčanje, ribolov, skijanje, penjanje, planinarenje, biciklizam, sankanje ali i aktivnosti u urbanom okruženju

1608148390_Sungait.jpg
Sungait - foto: “Senruiheng”
Oglas

Iako bi sunčane naočare morale da vam budu pri ruci tokom cele godine, naročito na planini ili na snegu, većina nas o ovom komadu opreme počne da razmišlja tek s dolaskom leta. 

Ultra lagani Sungait je velika pomoć na jakom suncu, foto: “Senruiheng”

Pročitajte još: Zaštita, ali i “šminka” (FOTO)

Ukoliko vam kvalitet i funkcionalnost znače više nego fensi brendovi razmotrite proizvode “Senruihenga”. Ova kineska kompanija specijalizovala se za proizvodnju naočara za sunce, visokih performansi po povoljnim cenama.

Maleni odvijač je predviđen da se nosi kao privezak za ključeve, kako bi bio pri ruci kada zatreba,  foto: “Senruiheng”

Model Sungait Ultra Lightveight Rectangular imaju pravougaona sočiva od polarizovanog polikarbonatnog kompozita UV-400, što prema medicinskim standardima garantuje zaštitu od UV zračenja A i B tipa.  

Ram od legure aluminijuma i magnezijuma je lagan, otporan i fleksibilan (lako se prilagođava obliku glave), a garancija protiv lomljenja je doživotna. Širina okvira je 144 mm, a dužina drškica 135 mm, visina sočiva iznosi 42 mm, a širina 62 mm, dok je dužina nosnog mosta 15 milimetara. 

Model Sungait je dostupan u više boja: sočiva od plavog ili srebrnog ogledala u ramu od “kristalnog” metala, braon sočiva u zlatnom okviru, zlatni okvir sa sivim sočivima, zelena sočiva i metalik okvir ili crni okvir sa sivim sočivima 

Pročitajte još: Privesci za ključeve, taktičke olovke, baterijske lampe... a kada zatreba - ORUŽJE (FOTO)

Pravougaona sočiva od polarizovanog polikarbonatnog kompozita, foto: “Senruiheng”

Naočare se prodaju u praktičnoj futroli sa tkaninom za čišćenje i malenim 4 u 1 odvijačem od nerđajućeg čelika. U zavisnodsti od boje stakala I okvira, cena se kreće od 15 do 18 dolara. 

Dragan Šaponjić 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas