Oglas
· · Komentari: 1
ZANIMLJIVO

Da li je ovo NAJSKUPLJA MASKA NA SVETU? Od čistog je ZLATA i košta 4.000 dolara (FOTO)

Jedan čovek iz Indije privukao je pažnju javnosti zbog zlatne maske koju je počeo da nosi tokom početka pandemije korona virusa

1594373775_maska.png
Foto: YouTube printscreen /Hindustan Times
Oglas

Poslednjih meseci zbog virusa koji izaziva pometnju u čitavom svetu, obavezno je nošenje zaštitnih maski, a Šankar Kurade iz Indije, odlučio je da se razlikuje od svih i napravi zlatnu masku za koju je dao skoro 4.000 dolara.

Pročitajte još: Slavimo Svetog Sampsona Stranoprimca: Saznajte zašto danas treba ići u crkvu i pomagati siromašnima

-  Na ideju da napravim zlatnu masku došao sam kada sam vidio čoveka koji je nosio srebrnu masku. Pošto ja volim zlato i zlatni nakit, teške lančiće i veliko prstenje pomislio sam zašto ne bih mogao da nosim i zlatnu masku. Zamolio sam svog lokalnog zlatara da mi napravi zlatnu masku koja je teška 2,5 kilograma, a koštala me je 289.000 rupija, odnosno 3.869 dolara.

Iako ima skupocenu masku, Šankar se pridržava svih pravila koja uključuje i socijalnu distancu:

- Maska ima male rupe zbog lakšeg disanja. Ali, što se tiče efikasnosti znam da je pored toga potrebno i distanciranje. Zato kad odlazim napolje, nosim zlatnu masku, ali takođe održavam i fizičku distancu - rekao je Šankar.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas