Oglas
· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Čovek iz Indonezije se obogatio preko noći kada mu je "SVEMIRSKI KAMEN" udario u krov kuće (FOTO)

Skromni stolar iz Indonezije nedavno je postao instant milioner nakon neoubičajenog događaja.

1605794768_gagagag.png
Foto: Printskrin / instagram / inibaru.id
Oglas

Kako izveštava Tribun Medun, mladi Džošua postao je poznat ove godine u avgustu, kada je meteorid upao u njegovu kuću u Severnoj Sumatri.

Mladić iz Kolanga, (Severna Sumatra) bio je zauzet praveći kovčege ispred kuće, kada je odjednom sunčani dan prerastao u oluju sa snažnom grmljavinom koja se završila snažnim udarcem u krov kuće. 

Pročitajte još: Da li ste znali da je danas međunarodni DAN MUŠKARACA? Sve je počelo pre dve decenije

Video je da je veliki kamen ostavio rupu na plafonu i ostao zakopan 15 cm duboko u zemlju.

U trenutku kada je Džošua ga je iskopao, kamen je i dalje bio topao i delimično slomljen. 

- U trenutku kada sam ga podigao, stena je bila još topla, a onda sam ga odneo u kuću - objašnjava. Objasnio je misli da je kamen meteorid ili predmet koji je pao sa neba, jer ne veruje da bi neko namerno bacio kamen na njegovu kuću sa udaljenosti od 2,2 km.

Pročitajte još: Budite se umorni? Postoji najbolje VREME ZA SPAVANJE

Kolekcionar iz Sjedinjenih Država kupio je "svemirsku stenu" za 1.8 miliona evra. Ovaj iznos Džošua bi zaradio tek za 30 godina. Stručnjak za meteoride, Džared Kolins, došao je sa Balija da pregleda i proveri kamen. Kada je utvrđeno da je to originalni i pravi meteorid, Kolins je posredovao u kupoprodaji, i stenu poslao kupcu u Sjedinjene Države. 

Stena se sada čuva u tečnom azotu u Centru za studije meteorita na Državnom univerzitetu u Arizoni

Pročitajte još: MAŠINA ZA PRANJE KOSE: Da li je ovo koristan izum ili sprava za mučenje, procenite sami (VIDEO)

Planovi

Džošua sada planira da se povuče, a takođe, sa ovim novcem želi da pomogne izgradnji lokalne crkve. Pored ovoga, on je otac trojice sinova, i nada se da je ovo neki znak da će dobiti ćerku, jer mu je to još uvek neostvarena želja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas