· · Komentari: 0

Metoda obrnute psihologije: Evo kako da naterate psa da popije lek (VIDEO)

Većina pasa odbija da uzme lek, ali jedan mladi genijalac dosetio se kako uspešno da nasamari i najtvrdoglavijeg psa i "podvali" mu potreban lek

1666351826_kuce.jpg
Foto: Youtube printscreen/ Fellipe Vilaca Chibante

Pas koji treba da uzme lek izazov je za svakog vlasnika dlakavog ljubimca. On se poslužio metodom obrnute psihologije i predstavio psu lek kao poslasticu koju ne može dobiti, odnosno ne sme da pojesde.

Pročitajte još: Rešenje za ŽENSKE MUKE: 5 pravila za izbegavanje prejedanja tokom PMS-a

Kad je pridobio pažnju svog psa, mladić se pravio da jede lek govoreći psu "ne, ne", a psa je, naravno, zanimalo šta to njegov vlasnik jede. Baš zato jer nije smeo da uzme, pas je to hteo.

Nakon pola minuta odbijanja psa, vlasnik je "poslasticu" bacio na pod i pas ju je brzo pojeo, pre nego što je i shvatio šta je to zapravo.

U videu pogledajte kako je ovaj mladić nadmudrio svog psa i uspešno mu dao potreban lek (izvođenje trika počinje na 25. sekundi videa).

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.