· · Komentari: 0

SMEJAĆETE SE DO SUZA! Pijani Rus se izgubio u delu za prtljag na aerodromu, pogledajte NAJSMEŠNIJI snimak (VIDEO)

Vožnja na nepoznatu destinaciju

1628671747_kofere.JPG
Foto: Printscreen Youtube

Snimak pijanog muškarca iz Rusije, koji se izgubio u delu za prtljag na aerodromu dok je pokušavao da nađe svoj let, postao je viralan.

Urnebesna scena snimljena je na aerodromu Šeremetjevo u Moskvi 28. jula.

Prema pisanju lokalnih medija, muškarac je, iz nekog čudnog razloga, pokušavao da dođe do piste gde je stajao njegov avion - preko dela za prtljag.

Međutim, negde usput se izgubio i završio na pokretnoj traci za kofere.

Na snimku se vidi kako hoda trakom sa ručnim prtljagom, a onda gubi ravnotežu i pada na traku, dok mu se ranac zaglavio na ogradi sa strane.

Nekoliko sekundi pokušava da otkači ranac, ležeći na pokretnoj traci, dok na kraju nije uspeo da ga oslobodi. Traka ga zatim odnosi dalje, dok muškarac nije svestan gde će na kraju završiti.

Mediji prenose da je ostao i bez cipele.

Na kraju je stigao do mesta gde se skenira prtljag, a tamo su ga čekali radnici obezbeđenja kako bi ga uhapsili.

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da je došlo do incidenta, rekavši da je putnik stanovnik Jalte rođen 1994. godine.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.