· · Komentari: 0
STATISTIKA

U toku decenije parovi se 720 puta posvađaju, a svi zastanu kod brojke koja govori koliko puta imaju SEKS

Da li ste znali da tokom deset godina u krevetu prosečno provedemo 38 sati i 50 minuta telefonirajući, dok 70 dana proveravamo statuse na društvenim mrežama?

Depositphotos_38373439_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Statistika je nemilosrdno istinita, pa kaže da za samo deceniju u proseku pošaljemo 4.160 mejlova i 14.600 SMS poruka, dok objavimo 3.650 statusa na društvenim mrežama. Tako je pokazalo istraživanje britanskog proizvođača kreveta “Drimlend”, u kome je učestvovalo 2.000 ljudi.

Pročitajte još: Da li ste znali da smo ujutru viši nego uveče? Interesantni podaci koji će vas iznenaditi

Ista studija je otkrila da se parovi tokom tih deset godina maze 3.640 puta, 4.160 puta poljube, 480 puta vode ljubav, a 720 puta posvađaju.

Pročitajte još: Koji ste tip ličnosti? Otkrijte uz pomoć ovog teksta i saznajte ŠTA TO ZNAČI

Statistika pokazuje i da parovi koji žive zajedno imaju u proseku sedam razmirica dnevno. Britanski “San” prenosi da je najčešći povod za svađe bračnih drugova to što jedan partner ne sluša šta mu drugi govori. Zbog novca i prekomernog trošenja godišnje se posvađaju čak 108 puta, za 105 sukoba je odgovorna lenjost druge strane, dok 80 puta godišnje izbije svađa jer je partner ušao u kuću u blatnjavim cipelama.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.