· · Komentari: 0
DLAN

Pogledajte svoju šaku: SUDBINA je upisana na DLANU, ali svaki PRST nosi emociju

Palac donosi brigu, a domali prst tugu koja se može izlečiti jednostavnom masažom.

prsti-skrivaju-emocije-depositphotos_21515625-stock-photo-beautiful-woman-hands.jpg

Kažu da je sudbina zapisana na dlanu, a da li znate da svaki prst na ruci nosi određenu emociju?

Pročitaje još: Monasi su sekli stomak životinje i u njega ubacivali BOLESNIKA, a sada su Putinu dali ČAJ BESMRTNOSTI

Palac pokazuje brigu, kažiprst strah, srednji prst otkriva ljutnju, domali tugu i depresiju, a mali prst naše samopouzdanje. Zbog užurbanog stila života gotovo je nemoguće izbeći stres koji negativno utiče na naše zdravlje. Svaki navedeni problem možete ublažiti pomoću japanske metode koja deluje već posle pet minuta. Reč je o jednostavnoj masaži, odnosno stisku prsta na ruci.

Pristisnite svaki prst nežno i držite po dva minuta, dok ne počne da pulsira.

Da biste uskladili životnu energiju u telu, držite prst suprotnom rukom, obmotavajući oko njega sve prste i palac. Svaki prst držite tako do dva minuta, a znaćete da deluje kada osetite pulsiranje.

Pročitaje još: Olga je razgovarala sa duhom MRTVE MAJKE, a muž ju je voleo do kraja života - Razlog se i danas PREPRIČAVA

Kako biste umirili um, palcem suprotne ruke lagano pritisnite sredinu dlana i držite najmanje jedan minut. Vežbajte ovu tehniku svakodnevno kako biste ponovo uspostavili ravnotežu.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.