Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Zahtev svekrve šokirao snajku: "Želim da dojim svoje unuče!"

Jedna majka požalila se na popularnoj platformi, šokantnim zahtevima svoje svekrve

1613034534_beba.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Majka njenog muža, imala je neverovatnu želju, da doji svoje unuče, zbog čega je ova mlada žena potpuno šokirana.

Pročitajte još: Rođeni početkom 90-ih rade ovih 5 stvari, a mladi im poručuju: To više nije kul! (VIDEO)

To je veoma intimna stvar između bebe i majke, a žena koja nije želela da otkriva svoje ime, nije mogla da dođe sebi od zahteva svoje svekrve.

- Ova žena planira da doji i dete moje zaove, koje treba da se rodi za šest nedelja. Pročitala je da u nekim kulturama bake doje unučad kako bi izgradile s njima snažniju vezu - napisala je u postu ogorčena majke.

 - To joj je važno jer se nada da će sve biti u redu i da će uspešno da doji moje dete i zaovino dete. Želi da ih doji istovremeno i oči joj sjaje kad priča o tome da ih planira hraniti u tandemu. Mogu li uopšte žene tih godina da proizvedu mleko? - pitala je iznenađena majka  i dodala da je odbila zahtev svekrve sa kojom sada ima veoma zategnut odnos:

 - Rekla sam joj da popriča s doktorom i da pronađe savetnika za dojenje ako joj je to toliko važno, ali da moju decu nikad neće dojiti- zaključila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas