Oglas
· · Komentari: 0
KUĆNI FITNES

Uživajte u nedelji u kućnom okruženju na ZDRAV NAČIN: Isprobajte vežbe sa stolicom za celo telo koje traju samo 10 minuta (VIDEO)

Vreme je da se pokrenete!

1639320791_shutterstock_1907080600.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ukoliko se vaše svakodnevne aktivnosti u velikoj meri svode na sedenje u kancelarijama, ili zbog korona virusa u kućnim uslovima za računarom, odna su vežbe sa stolicom za celo telo od samo 10 minuta su sve ono što vam treba da kada nemate vremena.

Pročitajte još: Otac mu je bio jedan od naših najpoznatijih glumaca, a evo kako izgleda majka Srđana Todorovića (FOTO)

Dugotrajno sedenje tokom dužeg vremenskog smatra se „novim pušenjem“ zbog svoje štetnosti

Svako ko radi u kancelariji ima osećaj da je zalepljen za stolicu i da njegovi mišiću odumiru, pa se osećaju tromima  i potpuno bez kondicie. Pa čak i kada ne radimo, najčešće sedimo!

Pročitajte još: Ne dozvolite da vam NOVE CIPELE UPROPASTE DAN: Jednostavan trik kako da najbrže RAZGAZITE obuću i sprečite nastanak ŽULJEVA

Ovaj način života i te kako loše utiče na naše fizičko zdravlje. Zapravo, dugotrajno sedenje tokom dužeg vremenskog smatra se „novim pušenjem“, odnosno štetnijim čak i od te loše navike jer takođe povećava rizik od mnogobrojnih hroničnih bolesti.

Pročitajte još: Ana Bekuta se oglasila nakon Mrkine smrti: Evo kakvu je odluku donela (FOTO)

Pre početka, važno je napomenuti da izaberete stabilnu stolicu s ravnim sedištem. Izbegavajte stolice na točkiće budući da vam je potreban stabilan oslonac.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas