Oglas
· · Komentari: 0
KORISNO

Deluje ŠAŠAVO, ali je zbog OVE stvari RUSKA MAFIJA ubijala ljude, a ima ga svaka kuća!

Iplikator Kuznecova je kućni masažer koji Rusi obožavaju.

1597913992_prvi-iplikator.jpg
Foto: Ruski travar
Oglas

Ivan Kuznecov je čovek koji je žrtvovao život za izume!

Skromni profesor muzike iz ruske provincije je smislio čuveni iplikator, odnosno igloaplikator - masažer za refleksoterapiju koji je postao pravi hit na teritoriji bivšeg Sovjetskog Saveza. Mali bodiljkasti podmetač se nalazi u kućnoj apoteci skoro svake ruske porodice. Mnogi su ozdravili zahvaljujući iplikatoru Kuznecova - ali niko ne zna koliko je tragična bila sudbina samog izumitelja.

Pročitajte još: PREDLAŽEMO recept za izletnike: Čorba od ČIČKA, kafa od MASLAČKA, a namaz od OVE biljke

Bubašvabe

Da ne beše bubašvaba, svet nikad ne bi dobio sjajnog izumitelja. Profesor muzike Ivan Ivanovič Kuznecov je započeo "hemijski rat" protiv njih i - preterao s otrovom. Kuznecov je udisao previše toksičnog insekticida i dobio inhalacionu povredu pluća.

Izlečio je sebe podmetačem - akupresurom.

Lekari iz uralskog grada Čeljabinska nisu uspeli da ga izleče i počeo je da proučava alternativne metode isceljenja i saznao je mnogo toga o kineskoj akupunkturi. Za pola godine on se potpuno izlečio, što su potvrdili rendgen snimci.

Kuznjecov sa pacijentom Foto: Ruski travar
Lekari su bili šokirani izlečenjem i napravio je prototip.

Lekarima koji su bili iznenađeni rezultatima pregleda, Ivan Ivanovič je pokazao izum - mali komad stiropora sa iglama. Ovaj primitivni masažer za akupunkturu je spasio profesora muzike i postao prototip čuvenog igloaplikatora, odnosno iplikatora Kuznecova.

Pročitajte još: Sprečite pojavu teške bolesti: Ovo je 5 čajeva protiv KANCERA i svima su dostupni

Protitp Foto: Ruski travar

Kuznecov je 20 godina usavršavao iplikator i lečio ljude od kojih je odustala zvanična medicina. Uskoro je postao legenda.Iscelio je mnogo bolesnika i sa beznadežnim dijagnozama.

Mrzeo je hipohondre, predlagao im kutlače!

Bio je veoma strog prema hipohondrima. Maser Roman Kašigin koji je dobro poznavao Kuznecova, seća se vizita jednog pseudo-bolesnika:

-Pacijent se žalio da ima nadraženu kožu na leđima, Ivan Ivanovič ga je saslušao i rekao: "Moraš da kupiš kutlaču". Pasijent se iznenadio i zapitao je: "Zašto?" - "Da se češeš po leđima, kutlača odlično pomaže", - odgovorio je Kuznecov.

Pročitajte još: Ruski naučnici OTKRIVAJU: Ovaj KOROV pomaže u lečenju KORONE!

Sada je iplikator modernizovan Foto: Ruski travar

Šta leči?
Koristi se u refleksoterapiji za akupunkturnu masažu različitih delova tela. Poboljšava krvotok i deluje na biološki aktivne tačke organizma. Pomaže u lečenju osteohondroze, bolesti endokrinog sistema, nervnih poremećaja, oboljenja srca, disajnih organa, želudačno-crevnog trakta i mokraćno-polnog sistema.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Tokom mnogih godina Ivan Kuznecov je lečio sportiste - bicikliste i plivače. Partijska elita je, takođe, redovno pribegavala uslugama iscelitelja. Ali, on je maštao da njegov izum bude dostupan svim ljudima, pa je započeo masovnu proizvodnju iplikatora.

Mafijaši su kidnapovali njegovu ženu, ali nisu tražili novac nego - patent.

NJegov bodiljkasti masažer je postao popularan na celoj teritoriji bivšeg Sovjetskog Saveza. I baš zbog te popularnosti desila se velika tragedija: mafijaši koji su želeli da oduzmu Kuznecovu biznis kidnapovali su njegovu ženu. Od izumitelja nisu tražili novac nego - patent. Na kraju su nesrećnu ženu ubili, što je bukvalno uništilo Kuznecova.

Pročitajte još: KOREN IZ PAKLA leči rane, TUMOR KOŽE i glavobolju, a primena je JEDNOSTAVNA

Bodlje koje leče Foto: Ruski travar

Ivan Kuznecov je umro u toku eksperimenta kada je isprobavao novi izum - bodiljkasti skafander. Neobično gumeno odelo sa iglama unutra bilo je namenjeno za akupunkturnu masažu celog tela.

Skafander je ispitivao predugo i umro...

Stručnjaci kažu da takva procedura veoma dobro utiče na organizam jer poboljšava metabolizam. Ipak, jedna seansa ne sme da traje više od pet minuta. Kuznecov je ispitivao izum previše dugo da bi ga usavršio. Na kraju, njegovo bolesno srce nije izdržalo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas