Oglas
· · Komentari: 0
RUSKA MEDICINA

Ruski lekar savetuje da BACITE TABLETE! Probleme rešite pokretima tela (VIDEO)

Čudotvorna moć tableta ne dozvoljava da pobegnete iz kandži svoje bolesti, već samo da na kratko ublažite probleme sa svojim zdravstvenim problemom.

1600292829_Depositphotos_135665504_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Umesto da se uzdamo u tablete, potrebno je da koristimo unutrašnje resurse svog organizma, pokrenemo ga i u pokretu nađemo ozdravljene za ceo organizam. Ovo su saveti ruskog profesora i doktora Sergeja Bubnovskog, koji je razvio sopsteni sistem isceljenja, koji se naziva kineziterapija i zasniva se na pokretu kao ključnom principu lečenja.

Pročitajte još: Nikada NE SECITE PERŠUN NOŽEM - evo šta treba raditi sa ZAČINIMA

Kineziterapija, koji je razvio ovaj ruski specijalista, danas je podigla na noge mnoge teške bolesnike i trajno ih iscelila od problema sa kojima su se susreli. Sergej Bubnovski ističe da je dovoljno da svako jutro uradimo po nekoliko vežbi, posebno čučnjeve koji imaju tajno pozitivne efekte po naše telo. 

Pročitajte još: ZAŠTO su neke žene USPEŠNIJE od drugih? Evo odgovora u 13 lekcija, da li ste i vi takve?

Nakon 40. godine života
Sa navršavanjem četrdesete godine života, pojava prve bolesti donosi i preporuke kardiologa da se uzmu kardio protektori. Oni omogućavaju da čim osetite bol u grudima ili neprijatno probadanje u grudnom košu, odmah odete u apoteku i uzmete lekove koji će zaštiti srce. - Nakon nekog vremena osoba se okreće alternativnim tipovima lečenja, pa otkriva pokret, disanje. Paradoksalno, kada se dete razboli, doktor preporučuje mirovanje. Kaže, oslobodite ga fizičkog vaspitanja. Iz nekog razloga se veruje da će pokret osobu razboleti. Ali kao što znate, ispod kamena voda ne teče- naglašava Bubnovski.

- Izlečite se bez tableta i to tako što ćete se osloniti na svoje telo. Kupajte se hladnom vodom, stimulišite telo.  Pre ili kasnije, svi se odlučuju na gimnastiku. Moji pacijenti sa ozbiljnim kardiološkim bolestima, bili su fascinirani medicinskim fenomenom koji im se desio kada su počeli da vežbaju – objašnjava ovaj specijalista kineziterapije.Kako objašnjava Bubnovski, gutanje tableta najjednostavniji je način da rešite problem sa pritiskom, ali on ima kratkotrajne posledice.

Pročitajte još: ČAŠA ZDRAVLJA sprečava loš zadah, ČUVA ZUBE i kosti

To znači da će prestanak konzumiranja tableta ponovo aktivirati žarište u organizmu. Ipak, odricanje od tablet nije jednostavan proces i izuzetno je teško početi sa iskorišćavanjem resusa svog tela, koji će trajno rešiti problem povećanog krvnog pritiska uz minimalnu svakodnevnu fizičku aktivnost.

- Ni jedan kardiolog na svetu mi ne može pokazati pacijenta, koji je izlečen od hipertenzije tako što je uzimao tablete – objašnjava profesor Sergej Bubnovski. -  Ako leciš pritisak tabletama, to znaci da prvo pocneš da piješ jednu, a kasnije celu šaku tableta. To je jedna vrsta zavere.

Svakodnevni čučnjevi sa ravnim leđima pomoći će da kod rešavanja mnogobrojnih zdravstvenih problema. Iako se čini da je bol teško kontrolisati, ukoliko se uz njega primeni i hladan oblog koji olakšava oticanje i poboljšava mikrocirkulaciju, rešenje problema i borba protiv bola biće olakšana.

Bol predstavlja nakupljanje tecnosti. Vežbe koje će pumpati tečnost iz zglobova rešiće ovaj problem. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas