Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAV NAPITAK

Čaj od KOPRIVE koji leči ANEMIJU, UMOR i ISCRPLJENOST: Kako se pravi, i u kojoj meri ga treba piti?

Idealnim doziranjem čaja možete poboljšati svoje zdravlje.

1635514273_tea-g38726a8c1_1920.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Lekovita svojstva koprive poznata su već vekovima, a u narodnoj medicini preporučuje se kod bola u mišićima i zglobovima, kao i za lečenje urinarnih tegoba i ublažavanje malokrvnosti.

Pored toga, ukoliko se osećate umirno ili iscrpljeno, ovaj čaj je idealan za vas.

Pročitajte još: Deset razloga zbog kojih treba piti ČAJ od LISTA SMOKVE: Napravite ga već danas (RECEPT)

Terapija čajem od koprive traje mesec dana, odnosno četiri nedelje, ako želite da pobedite anemiju.

Čaj se priprema tako što se u 2 dl ključale vode potopi jedna kašičica lista koprive i ostavi da odstoji 5 minuta.

Kako se uzima terapija?

Čaj treba procediti i piti u gutljajima tokom celog dana na sledeći način: prvog dana, 1 šolju čaja, drugog dana 2 šolje, trećeg 3 šolje i tako sedam dana. Nakon toga svakoga dana treba piti po jednu šolju čaja manje nego prethodnog dana.

Postupak ponoviti i nakon tih mesec dana napraviti pauzu od dve nedelje, posle čega se može ponovo piti po istom rasporedu.

Ukoliko je malaksalost nestala, može se nastaviti sa po jednom šoljom dnevno, narednih mesec dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas