· · Komentari: 0
LEPOTA OSMEHA

Izbelite zube prirodnim putem: Potreban vam je samo jedan sastojak, a rezulati su neverovatni

Na ovaj način izbelićete zube potpuno besplatno, u svom domu

1658920160_osmehpm.png

Higijena usne duplje, kao i samih zuba veoma je bitna za opšte zdravlje. Za neke složenije probelem sa desnima i zubima, naravno trebalo bi se posavetovati sa stomatologom. Međutim, mi vam otkrivamo kako da smeđe ili žute naslage na zubima uklonite sami kod kuće, potpuno bezbedno.

Zubni kamenac  je čest problem, i savremena stomatologija predlaže dosta načina za njegovo uklanjanje. Ali, postoji metoda kojom se odlično rešava ovaj problem, a štedite i novac.

Ono što vam je potrebno za ovaj postupak jeste:

40 gr ljuske oraha

250 ml vode

Primena:

Prokuvajte ljusku u vodi u toku 20 minuta. Skinite sa šporeta i poklopite. Ohladite i procedite.

Pokvasite četkicu za zube u ovom rastvoru na desetak minuta.

Zatim njome, temeljno očistite zube, povremeno je umačući u rastvor. Ovu proceduru možete ponavljati i do tri puta dnevno.

Pripremljeni rastvor možete koristiti 2 dana, posle skuvajte novi. Već posle nekoliko dana rezultat će biti vidljiv, a vi ćete biti oduševljeni.

LJuska oraha je moćno antibakterijsko sredstvo, koja, takođe, pomaže čišćenju i zubne gleđi od neprijatnih naslaga. Ova procedura je korisna i onima koji pate od krvarenja desni. Ponavljanjem procesa upala će u rekordnom roku nestati.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.