Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

MED I BELI LUK: Ovom kombinacijom za samo SEDAM dana ojačajte IMUNITET

Kobinacija idealna za jačanje imuniteta

1648287980_med.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Sirovi beli luk pomaže u smanjivanju pritiska i holesterola, u prevenciji srčanih bolesti i infarkta. Odličan je i kod umanjivanja posledica ateroskleroze, a olakšava i tegobe povišene temperature, groznice, dijareje, prehlade i gripa kao i gljivičnih infekcija. Olakšava i simptome dijabetesa, uvećane prostate i osteoartritisa. Na sve to, diže i imunitet.

Pročitajte još: Muzika tokom treninga: Da li nam zaista pomaže da vežbamo bolje?

Kako ga koristiti?

Beli luk je najbolje konzumirati u sirovom izdanju ako ga unosite iz zdravstvenih problema. Prosto zgnječite čen, ostavite da odstoji 15 minuta i onda ga jedite. Važno je da ga zgnječite jer ćete samo tako aktivirati reakciju koja povećava sadržaj alicina u njemu.

Takođe, preporuka je i da se sirovi beli luk jede na prazan stomak jer će se tako svi korisni sastojci lakše apsorbovati u telu.

Sirov beli luk i med - najmoćnija kombinacija iz prirode

Trebaće vam:

1 glavica belog luka
300 grama meda
Priprema: U staklenu teglu gde se nalazi med, stavite sitno seckan beli luk. Možete i da ga procedite kroz presu. Promešajte i držite na suvom i tamnom mestu.

Svako jutro uzmite jednu malu kašiku ove smese

Ovo je idealan lek za dizanje imuniteta, ali i za pročišćavanje celog tela, uključujući i kožu. Oni koji ga redovno piju svakog jutra na prazan stomak videće da imaju mnogo više energije i da im ceo organizam bolje radi.

Pročitajte još: PROMENE U VAŠIM OČIMA koje mogu otkriti da imate BOLEST, upozoravaju lekari

Preporuka je da se ovaj lek uzima nedelju dana. Posle napravite pauzu i ponovite po potrebi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas