· · Komentari: 0

Napravite DETOKS OD JAGODA: Smanjuje želju za slatkišima, čisti organizam od toksina i osvežava

Sve što vam je potrebno jeste malo vremena i dve namirnice

1652895478_strawberries-2960533_1280.jpg
Foto: Pixabay

Leto je sve bliže, a samim tim i sezona kupaćih kostima i kraće i tanje odeće. Ako muku mučite sa viškom kilograma i ne možete da odolite slatkišima - ovo je idealan detoks napitak za vas!

Sve što vam je potrebno:

  • 5-6 jagoda
  • 1 limun
  • par listića nane, po želji

Odvojite peteljke sa jagoda, pa ih isecite na sitnije komade. Iscedite limun, pa prelijte jagode limunovim sokom. Na kraju dodaje 3 čaše hladne vode pa poklopite posudu.

Pročitajte još: U susret letu: POD HITNO izbacite ove namirnice iz ishrane za što RAVNIJI STOMAK!

Ostavite da prenoći u frižideru, pa povremeno pijte preko dana. Voće će otpustiti tokom noći značajne mikronutrijente, uključujući i vitamin C kojim su bogati i limun, ali i jagode. Napitak je izuzetno osvežavajuć, a pored toga što ćete uspešno očistiti organizam od toksina, imaćete i manju želju za slatkišima.

Pojedini dodaju i kolutove krastavca u napitak, a možete i vi ukoliko želite.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.